• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • economie si politica - studii si cercetari

Rezultate pentru

Economie si politica - studii si cercetari - Import export

 1. INTERTRUST CONSULTING

  Romania

  Welcome to Intertrust Consulting – Your Partner for Business in CEE Intertrust Consulting is a reputated business consulting company serving the needs of local and international customers in Romania, the Republic of Moldova and other CEE countries since 2001. Intertrust Consulting is closely associated with selected law firms, tax advisors and accounting firms as well as specialists from the IT, telecommunications, logistics and engineering sector for creating tailor-made solutions for its clients. Intertrust Consulting provides its clients professional and expert services in a wide range of services related to M &A, Real Estate, Investments and Management services, just to mention a few. Intertrust Consulting is now recognized as one of the well established consulting firms in the region. Intertrust Consulting has also developed services and products for the advertising industry and in the e-commerce sector.

 2. MADE IN FR

  Franta

  Compania MADE IN FR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Economie si politica - studii si cercetari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile consulting, și business information. Are sediul în Nice, Franta.

 3. ASISTID-CONSULTING

  Spania

  Compania ASISTID-CONSULTING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Economie si politica - studii si cercetari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Analiza financiara - consiliere, fiscal accounting, Analiza financiara - consiliere, și financial intermediation. Are sediul în Valencia, Spania.

 4. CHOQ

  Belgia

  Compania CHOQ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Economie si politica - studii si cercetari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Strategii de cercetare si dezvoltare, Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Strategii de cercetare si dezvoltare, for technological research and development, innovative products, și Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune. Are sediul în Kain, Belgia.

 5. IDEA

  Belgia

  Compania IDEA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Economie si politica - studii si cercetari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Apa - productie si distributie, environmental and territory surveillance systems, Apa - productie si distributie, water purification, și water purification and treatment consulting. Are sediul în Mons, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DEMOCRATIC RALLY (DEMOKRATIKOS SYNAGERMOS)

  Cipru

  Compania DEMOCRATIC RALLY (DEMOKRATIKOS SYNAGERMOS), este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Economie si politica - studii si cercetari. Are sediul în Nicosia, Cipru.

 2. ECR RESEARCH

  Olanda

  Compania ECR RESEARCH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Economie si politica - studii si cercetari. Are sediul în Utrecht, Olanda.

 3. BURSON-MARSTELLER

  Belgia

  Compania BURSON-MARSTELLER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Comunicare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii de relatii publice, Economie si politica - studii si cercetari, Agentii de relatii publice, company communication, și Economie si politica - studii si cercetari. Are sediul în Brussel, Belgia.

 4. LISER

  Luxemburg

  Compania LISER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Strategii de cercetare si dezvoltare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Economie si politica - studii si cercetari, urban furnishings, și Economie si politica - studii si cercetari. Are sediul în Esch-Sur-Alzette, Luxemburg.

 5. GUIDE MART

  Arabia Saudita

  Compania GUIDE MART, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Consiliere in domeniul strategiilor de marketing. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing - cercetari, Economie si politica - studii si cercetari, business consulting services, Marketing - cercetari, și Economie si politica - studii si cercetari. Are sediul în Damam, Arabia Saudita.

 1. BUREAU DE NORMALISATION - NBN

  Belgia

  Compania BUREAU DE NORMALISATION - NBN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Consiliere in domeniul brevetelor de inventie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Economie si politica - studii si cercetari, Consiliere in domeniul strategiilor de marketing, Economie si politica - studii si cercetari, upgrading to standards, și Consiliere in domeniul strategiilor de marketing. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 2. REAL VALUE BUSINESS CONSULTING

  Grecia

  Compania REAL VALUE BUSINESS CONSULTING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Economie si politica - studii si cercetari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consultancy for Internet communication strategies, și Management consultancy. Are sediul în Thessaloniki, Grecia.

 1. CONSEIL ECONOMIQUE ET SOCIAL

  Luxemburg

  Compania CONSEIL ECONOMIQUE ET SOCIAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asociatii si organizatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Auditarea societatilor sau a organizatiilor, Economie si politica - studii si cercetari, Auditarea societatilor sau a organizatiilor, și Economie si politica - studii si cercetari. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 2. INFORMACION DE MOROSOS

  Spania

  Compania INFORMACION DE MOROSOS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Economie si politica - studii si cercetari. Are sediul în Gijon, Spania.

 3. SAFETY INVESTMENT GROUP LTD.

  Liban

  Compania SAFETY INVESTMENT GROUP LTD., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Economie si politica - studii si cercetari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile feasibility studies for start-ups, și Business planning. Are sediul în Riad El Solh, Liban.

 4. BIO-STAT STUDIO BADAŃ I ANALIZ BIOSTATYSTYCZNYCH

  Polonia

  Compania BIO-STAT STUDIO BADAŃ I ANALIZ BIOSTATYSTYCZNYCH, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Economie si politica - studii si cercetari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile statistical analysis. Are sediul în Gdańsk, Polonia.

 5. DEPARTMENT OF ECONOMIC DEVELOPMENT

  Emiratele Arabe Unite

  Compania DEPARTMENT OF ECONOMIC DEVELOPMENT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Economie si politica - studii si cercetari. Are sediul în ABU DHABI, Emiratele Arabe Unite.

 6. FONDATION NATIONALE SCIENCES

  Franta

  Compania FONDATION NATIONALE SCIENCES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Economie si politica - studii si cercetari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Universitati, și Universitati. Are sediul în Paris, Franta.

 7. INSTITUT MONTAIGNE

  Franta

  Compania INSTITUT MONTAIGNE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cercetare stiintifica - institute si laboratoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Economie si politica - studii si cercetari, și Economie si politica - studii si cercetari. Are sediul în Paris, Franta.

 8. FORSKNINGSSTIFTELSEN FAFO

  Norvegia

  Compania FORSKNINGSSTIFTELSEN FAFO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cercetare stiintifica - institute si laboratoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Economie si politica - studii si cercetari, și Economie si politica - studii si cercetari. Are sediul în Oslo, Norvegia.

 1. ECONOMIATP

  Spania

  Compania ECONOMIATP, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Economie si politica - studii si cercetari. Are sediul în C/ Cap. Gral Gutierrez Mellado, Nº6 Bq2 Esc6 7ºizda, Spania.

 2. AHL ALKHIBRA COMPANY

  Irak

  Compania AHL ALKHIBRA COMPANY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Economie si politica - studii si cercetari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile full project management. Are sediul în Baghdad, Irak.

 3. NATIONAL INSTITUTE OF ECONOMIC AND SOCIAL RESEARCH(INCORPORATED)(THE)

  Regatul Unit

  Compania NATIONAL INSTITUTE OF ECONOMIC AND SOCIAL RESEARCH(INCORPORATED)(THE), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cercetare stiintifica - institute si laboratoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Economie si politica - studii si cercetari, și Economie si politica - studii si cercetari. Are sediul în London, Regatul Unit.

 4. INSTITUT SOCIAL DE FRANCE ET DE L'UNION EUROPÉENNE

  Franta

  Compania INSTITUT SOCIAL DE FRANCE ET DE L'UNION EUROPÉENNE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Economie si politica - studii si cercetari. Are sediul în Paris, Franta.

 5. ARIA DÉTECTIVES

  Franta

  Compania ARIA DÉTECTIVES, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Economie si politica - studii si cercetari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile detective agency. Are sediul în Annecy, Franta.

 6. FOLKETINGET

  Danemarca

  Compania FOLKETINGET, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cercetare stiintifica - institute si laboratoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Economie si politica - studii si cercetari, și Economie si politica - studii si cercetari. Are sediul în Kobenhavn, Danemarca.

 7. GLORIA TRADE

  Estonia

  Compania GLORIA TRADE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing - cercetari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Economie si politica - studii si cercetari, Economie si politica - studii si cercetari, și brand assessment. Are sediul în Tallinn, Estonia.

 8. OBSERVATOIRE DES PAYS ARABES

  Franta

  Compania OBSERVATOIRE DES PAYS ARABES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cercetare stiintifica - institute si laboratoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Economie si politica - studii si cercetari, și Economie si politica - studii si cercetari. Are sediul în Paris, Franta.

 9. FRASER OF ALLANDER INSTITUTE

  Regatul Unit

  Compania FRASER OF ALLANDER INSTITUTE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Economie si politica - studii si cercetari. Are sediul în Glasgow, Regatul Unit.

 10. INTERNATIONAL PUBLIC POLICY ASSOCIATION

  Franta

  Compania INTERNATIONAL PUBLIC POLICY ASSOCIATION, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Economie si politica - studii si cercetari. Are sediul în Vaux-En-Velin, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit