• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • echipamente de birou - inchiriere

Rezultate pentru

Echipamente de birou - inchiriere - Import export

 1. COPY SERVICE

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania COPY SERVICE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de birou - inchiriere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fotocopiatoare, și Fotocopiatoare. Are sediul în Aiello Del Sabato, Italia.

 2. COPYSERVICE TOTAL

  Romania

  CopyService are ca domeniu de activitate service, vanzari, inchirieri copiatoare, imprimante, multifunctionale, faxuri, vanzarea consumabilelor originale si compatibile. Echipa noastra asigura service si piese de schimb pentru copiatoare si imprimante. Oferim consumabile originale si compatibile pentru Canon, Konica Minolta, HP, Samsung, Xerox, Lexmark, Toshiba. CopyService are in vedere dezvoltarea unei relatii de lunga durata cu clientii. Pentru aceasta oferim consultanta permanenta si gratuita, servicii in garantie si post garantie, pentru toate echipamentele tip Canon, Konica-Minolta, HP, Samsung, Xerox, Lexmark, Toshiba. Avem in portofoliu peste 130 de contracte de service, 200 copiatoare inchiriate si peste 3000 de clienti multumiti de serviciile noastre. Unul dintre atuurile noastre este rapiditatea. Avem ca timp maxim de raspuns 4 ORE. Livram din stoc consumabile si piese de schimb pentru majoritatea echipamentelor pe care le intretinem. Experienta acumulata timp de 20 de ani, ne recomanda pentru a va consilia in alegerea unui copiator, imprimanta, multifunctional nou sau second-hand. In acelasi timp si in alegerea consumabilelor astfel incat, cu un cost minim, sa nu faceti rabat de la calitatea printurilor. CopyService se ocupa de toate tipurile de echipamente de birou. Astfel scapati de multimea de contracte cu diverse firme pentru fiecare tip de xerox, imprimanta ce la-ti achizitionat sau doriti sa-l achizitionati. Va asteptam sa ne testati.

  Toate produsele pentru "echipamente de birou - inchiriere"

 3. LE CHALET - COWORKING

  Franta

  Compania LE CHALET - COWORKING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de birou - inchiriere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile renting of meeting-rooms. Are sediul în Lyon, Franta.

 4. BOOM KANTOORPROJECTEN

  Olanda

  Compania BOOM KANTOORPROJECTEN, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de birou - inchiriere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile office furniture, office chairs, canteen chairs, și conference hall furniture. Are sediul în Leusden, Olanda.

 5. VANDEN BUSSCHE

  Belgia

  Compania VANDEN BUSSCHE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de birou - inchiriere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile showroom set-up, furniture, general renovation work, și construction of prefabricated houses. Are sediul în Veurne, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BELA VISTA OFFICE

  Portugalia

  Compania BELA VISTA OFFICE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de birou - inchiriere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile offices, și office rental. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 2. ARCH'OFFICE

  Franta

  Compania ARCH'OFFICE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de birou - inchiriere. Are sediul în Saint Agreve, Franta.

 3. SKEPP

  Olanda

  Compania SKEPP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de birou - inchiriere. Are sediul în Albergen, Olanda.

 4. YAPAY ÇIÇEK EVI

  Turcia

  Compania YAPAY ÇIÇEK EVI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de birou - inchiriere. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. PRINTING OFFICE SOLUTIONS - NOLEGGIO MULTIFUNZIONE

  Italia

  Compania PRINTING OFFICE SOLUTIONS - NOLEGGIO MULTIFUNZIONE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de birou - inchiriere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile laser printer rental, copier rental, back-up unit rental, și multifunction laser. Are sediul în Rimini, Italia.

 1. TEC ITALIA SRL

  Italia

  Compania TEC ITALIA SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de birou - inchiriere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile laser printer rental, multifunction printers, și videocommunication systems. Are sediul în Buccinasco, Italia.

 2. DEPOT NOORD

  Olanda

  Compania DEPOT NOORD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de birou - inchiriere. Are sediul în Rotterdam, Olanda.

 1. MONZAHUB SRL

  Italia

  Compania MONZAHUB SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de birou - inchiriere. Are sediul în Monza, Italia.

 2. LENDIS GMBH

  Germania

  Compania LENDIS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de birou - inchiriere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile office furniture rental, hire of electronic equipment, office fittings to rent, și acoustic insulation booths. Are sediul în Berlin, Germania.

 3. BUROTRONIC

  Olanda

  Compania BUROTRONIC, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier si rafturi pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipamente de birou - inchiriere, Mobilier profesional, Office and shop planning, office furnishing fixtures, Echipamente de birou - inchiriere, și Mobilier profesional. Are sediul în Heerlen, Olanda.

 4. LA REPROGRAFICA

  Italia

  Compania LA REPROGRAFICA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de birou - inchiriere. Are sediul în Gallarate, Italia.

 5. MULTIFUNZIONI.COM DI ANDREA MARIA CAMORALI

  Italia

  Compania MULTIFUNZIONI.COM DI ANDREA MARIA CAMORALI, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de birou - inchiriere. Are sediul în Bollate, Italia.

 6. HOMAT

  Franta

  Compania HOMAT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de birou - inchiriere. Are sediul în Carrières-Sur-Seine, Franta.

 7. DESARROLLO Y SERVICIOS INFOVEC S.L

  Spania

  Compania DESARROLLO Y SERVICIOS INFOVEC S.L, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de birou - inchiriere. Are sediul în Alcoi/alcoy, Spania.

 8. CMSI

  Franta

  Compania CMSI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de birou - inchiriere. Are sediul în Escalquens, Franta.

 1. ELSIPIEMONTE SRL

  Italia

  Compania ELSIPIEMONTE SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de birou - inchiriere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile printer hire, și office equipment sales. Are sediul în Torino, Italia.

 2. B. AMSTERDAM

  Olanda

  Compania B. AMSTERDAM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de birou - inchiriere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rental, fully equipped offices, și event space rental. Are sediul în Amsterdam, Olanda.

 3. PTS SRL - SEDE DI MODENA

  Italia

  Compania PTS SRL - SEDE DI MODENA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de birou - inchiriere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile printer hire, multimedia and luminous display boards, și industrial monitors. Are sediul în Modena, Italia.

 4. INDUSTRIEPARK DEN BOSUIL

  Belgia

  Compania INDUSTRIEPARK DEN BOSUIL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de birou - inchiriere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile office system rental, și automated warehousing. Are sediul în Schoten, Belgia.

 5. REGUS KANTOORRUIMTE ALMERE FASHION DÔME.

  Olanda

  Compania REGUS KANTOORRUIMTE ALMERE FASHION DÔME., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de birou - inchiriere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rental, fully equipped offices. Are sediul în Almere, Olanda.

 6. COWORK IN PROGRESS

  Franta

  Compania COWORK IN PROGRESS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de birou - inchiriere. Are sediul în Saint-Michel-En-Grève, Franta.

 7. EASYTABLETTES

  Franta

  Compania EASYTABLETTES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de birou - inchiriere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile screen rental, portable computer hire, și writing-desk accessories. Are sediul în Neuilly-Sur-Seine, Franta.

 8. R M PLANT SERVICES

  Regatul Unit

  Compania R M PLANT SERVICES, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de birou - inchiriere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plant hire, power tool hire, excavators, și dumper hire. Are sediul în Wolverhampton, Regatul Unit.

 9. MOBICOMERCIO

  Spania

  Compania MOBICOMERCIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de birou - inchiriere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile furnishing shop preparation, shelving for exhibitions, display rack, și display stands for shops. Are sediul în Padul (granada), Spania.

 10. STOIT GROEP

  Olanda

  Compania STOIT GROEP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de birou - inchiriere. Are sediul în Eindhoven, Olanda.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Echipamente de birou - inchiriere - Import export

Număr de rezultate

1.941 Intreprinderile