• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • drept - consiliere

Rezultate pentru

Drept - consiliere - Import export

 1. ANWALTSSOZIETÄT · EGGER + PARTNER · STUDIO LEGALE ASSOCIATO

  Italia

  Law: industrial, company, family, succession, insurance, property, transport, penal, civil liability, private international, contracts, administrative, sports and skiing, inheritance, arbitration and execution. The practice is a member of Eurojuris International.

 2. ALESSANDRO TALARICO

  Italia

  Studio Legale Talarico is based in Turin and its extended correspondent network in Milan, Rome and other European and South America countries gives it a vast international outlook. It has also acquired important liaisons with structured partners in Dubai and São Paulo (Brasil) that have a similar dimension and know-how level. The law firm offers consultancy and services that are always up to date, especially for small and medium enterprises that are also on line

 3. SOTERYAH IP

  Franta

  Compania SOTERYAH IP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drept - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere in domeniul brevetelor de inventie, Comert international - consiliere, Consiliere in domeniul brevetelor de inventie, și Comert international - consiliere. Are sediul în Castelnau-Le-Lez, Franta.

 4. CABINET D'AVOCAT ARNAUD SOTON

  Franta

  Compania CABINET D'AVOCAT ARNAUD SOTON, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drept - consiliere. Are sediul în Paris, Franta.

 5. THEMIS LEGAL

  Belgia

  Compania THEMIS LEGAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drept - consiliere. Are sediul în Sint-Pieters-Leeuw, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. GARTNER AVV. RA DR. INGRID

  Italia

  Compania GARTNER AVV. RA DR. INGRID, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drept - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lawyer specialising in civil law, legal assistance, legal advice, specialised in out of court advice, specialisation in inheritance law, specialized in civil law, assignment, agrarian law, și family law. Are sediul în Merano, Italia.

 2. NOTARIO JUAN CARLOS MARTÍN ROMERO

  Spania

  Compania NOTARIO JUAN CARLOS MARTÍN ROMERO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drept - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile NOTARY, notary's office, WILLS, WRITING, WORDING, și company formations. Are sediul în Málaga, Spania.

 3. STUDIO NOTARILE GIAN LUCA CRISTIANI

  Italia

  Compania STUDIO NOTARILE GIAN LUCA CRISTIANI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drept - consiliere. Are sediul în Campiglia Marittima, Italia.

 4. STUDIO LEGALE NARDONE, D'ATTORRE, IMPROTA, OLIVIERO & PARTNERS

  Italia

  Compania STUDIO LEGALE NARDONE, D'ATTORRE, IMPROTA, OLIVIERO & PARTNERS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drept - consiliere. Are sediul în Napoli, Italia.

 5. KANZLEI SCHRAMM TSCHURTSCHENTHALER MALL ELLECOSTA

  Italia

  Compania KANZLEI SCHRAMM TSCHURTSCHENTHALER MALL ELLECOSTA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drept - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile labour law, family law, administrative law, specialized in civil law, commercial law, specialized in labour law, specialisation in insurance law, specialized in family law, și economic law. Are sediul în Brunico, Italia.

 1. STUDIO LEGALE ASSOCIATO VECCHI ROSA E DALMONTE DONATELLA

  Italia

  Compania STUDIO LEGALE ASSOCIATO VECCHI ROSA E DALMONTE DONATELLA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drept - consiliere. Are sediul în Lugo, Italia.

 2. PERROTTA WALTER

  Italia

  Compania PERROTTA WALTER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drept - consiliere. Are sediul în Cosenza, Italia.

 1. STUDIO LEGALE CALDAROLA AVV. GIUSEPPE E AVV. CATERINA

  Italia

  Compania STUDIO LEGALE CALDAROLA AVV. GIUSEPPE E AVV. CATERINA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drept - consiliere. Are sediul în Reggio Nell'emilia, Italia.

 2. CLAUDIA OGGIANI

  Italia

  Compania CLAUDIA OGGIANI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drept - consiliere. Are sediul în Villadossola, Italia.

 3. AVV. MELCHIORRE CAREDDU

  Italia

  Compania AVV. MELCHIORRE CAREDDU, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drept - consiliere. Are sediul în Siniscola, Italia.

 4. JURISTFIRME.RO

  Romania

  JurirstFirme.ro crede in specializarea muncii, iar noi suntem specializati in infiintari si autorizari firme, indiferent de obiectul de activitate. juristFirme.ro va acorda asistenta de la primul pas al alegerii spatiului potrivit si al infiintarii societatii dvs., pana la ultimul aviz, autorizare sau notificare, indiferent ca afacerea dvs. este service- auto, restaurant, hotel, firma de catering, dezinsectie dezinfectie deratizare sau firma de transport. Noi va oferim consultanta pentru servicilie conexe si demersurile pe langa autoritatile abilitate, (ONRC, ANAF, ANPC, DSV etc) astfel incat dvs. sa porniti o afacere la cheie din punct de vedere legal. Avem consultanti specializatii in toate domeniile, iar prin experienta dobandita toate operatiunile decurg intr-o maniera rapida, dvs. economisind timp si bani. In acelasi timp, ca cerinta a realitatii actuale, ne-am specializat in due dilligence imobiliar astfel incat dvs. sa incheiati afaceri imobiliare fara riscuri.

 5. EXECUTOR JUDECATORESC BUCURESTI - ULMAN BOGDAN

  Romania

  Biroul Executor Judecatoresc Ulman Bogdan din Bucuresti este specializat in punerea in executare a dispozitiilor cu caracter civil, comercial, penal, contencios administrativ si dreptul muncii, precum si in notificarea actelor, comunicarea actelor de procedura, recuperari de creante, evacuari, procese-verbale de oferta reala, puneri in posesie, predare de bunuri, confiscari, executari silite mobiliare si imobiliare. Executorul Judecatoresc Ulman Bogdan Vasile este membru cu drepturi depline al Uniunii Nationale a Executorilor Judecătoresti si al Camerei Executorilor Judecatoresti de pe Langă Curtea de Apel Bucuresti, fiind numit prin Ordinul Ministrului Justitiei nr.1631/C/2006. Biroul Executorului Judecatoresc Ulman Bogdan va ofera consultanta gratuita de specialitate, in materie de executare silita atat in timpul litigiului la instanta, cat si ulterior in faza de executare silita. Specialistii din cadrul biroului ofera clientilor nostri, acces rapid, comod si gratuit la toate informatiile cu privire la stadiul dosarelor de executare. Accesul la aceste informatii se poate realiza, atat direct prin prezentarea dumneavoastra la sediul biroului nostru, cat si indirect prin posta, e-mail, telefon sau fax. Totodata, punem la dispozitia clientilor nostri toate instrumentele necesare unei bune si eficiente desfasurari a procedeului de executare silita.

 6. BUJU STANCIU & ASOCIATII

  Romania

  BUJU STANCIU & ASOCIAȚII este un birou de avocatură, cu sediul în București, ce oferă consultanțe personalizate și calitative. Echipa noastră este specializată în diferite arii de expertiză și se remarcă prin profesionalism, confidențialitate și meticulozitate. Toate serviciile furnizate de noi sunt la cele mai înalte standarde. Totodată, prioritizăm nevoile și preferințele clienților pe care îi reprezentăm. De asemenea, le punem la dispoziție cele mai bune soluții în cel mai scurt timp. Suntem întotdeauna la curent cu noile schimbări în domeniul juridic și avem întotdeauna abordări inovatoare. Echipa noastră este formată din tineri competenți și dedicați profesiei lor. Parteneriatele pe care le-am încheiat cu două societăți de renume din Italia și Republica Moldova ne ajută să progresăm și să vă oferim servicii calitative. Prin urmare, cel mai bun avocat București îl veți găsi în cadrul cabinetului nostru de avocatură. Noi suntem specializați în dreptul muncii, drept penal, drept civil, drept comercial, drept fiscal și nu numai. Relațiile cu clienții se bazează întotdeauna pe sinceritate, confidențialitate, respect și încredere reciprocă. Prestația avocaților din cadrul biroului BUJU STANCIU & ASOCIAȚII va fi profesională și excelentă. Vom rezolva cu măiestrie orice problemă ce tine de ariile noastre de expertiză. Pentru a vă convinge, vă așteptăm cu drag la o întrevedere!

 7. CABINET AVOCATURA BRAILA

  Romania

  Cabinetul de avocatura Braila vine in ajutorul dvs, cu avocati si juristi care se ocupa de urmatoarele domenii: - reprezentare in instanta in litigiile comerciale - consultanta si reprezentare in procedura insolventei - consultanta juridica in domeniile specifice zonei comerciale precum: drept comercial, drept fiscal, dreptul muncii, drept vamal, dreptul transporturilor. - reprezentarea in faza executarii silite - redactarea diverselor contracte din domeniul comercial - infiintarea societatilor comerciale

 8. ARCLIFFE LLP

  Romania

  ARCLIFFE LLP is a full service international law firm, solely focused on Central and Eastern Europe (CEE) or otherwise known as Emerging Europe. With over 60 lawyers, 18 of which are partners, we cover CEE across nine offices located in Poland, Czech Republic, Slovakia, Hungary, Romania, Serbia, Bulgaria, Lithuania and Cyprus. We also provide coverage throughout all the other countries of the former Yugoslavia as well as Albania, Belarus, Estonia, Greece, Latvia, Moldova, Turkey and the Ukraine through our network of strategic partnerships.

 1. RADU AURELIAN - BIROU DE MEDIATOR BUCURESTI

  Romania

  We offer mediation services in a highly professional, for any dispute. Through mediation can resolve conflicts in a short time at low cost. Mediation is confidential and restores relationships requires mutual respect between the parties. Mediation allows decisions to be made by you. Appealing with trust at Mediation, you will definitely benefit. Quality training is provided by direct benefits achieved with exceptional trainers in the field of mediation.

 2. RADU AURELIAN - BIROU DE MEDIATOR PLOIESTI

  Romania

  Oferim servicii de mediere la un inalt grad de profesionalism, pentru orice tip de disputa. Prin mediere conflictele se pot rezolva intr-un timp scurt, cu costuri reduse. Medierea este confidentiala, presupune respect reciproc si restabileste relatiile dintre parti. Medierea permite ca deciziile sa fie luate de catre dumneavoastra. Apeland cu incredere la MEDIERE, cu siguranta veti avea de castigat. Sedinta de informare despre mediere este GRATUITA.

 3. «O2 CONSULTING» LLC

  Rusia

 4. MICHAEL CHAMBERS & CO. LLC

  Cipru

 5. STUDIO LEGALE DELL'AVVOCATO LEONARDO ARNESE

  Italia

 6. CARLA GEROLAMI - AVOCAT DE VICTIMES DE DOMMAGE CORPOREL

  Franta

 7. TEZCONSA ASESORES

  Spania

 8. ANWALTSSOZIETAET KOFLER -BAUMGARTNER-KIRCHLER

  Italia

 9. KANCELARIA ADWOKACKA KAROLINA DRWIĘGA-WALICZEK

  Polonia

 10. PAULO LOPES CARDOSO - ADVOGADOS

  Portugalia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Drept - consiliere - Import export

Număr de rezultate

157.874 Intreprinderile

Tara