• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • distribuitoare automate de bilete

Rezultate pentru

Distribuitoare automate de bilete - Import export

 1. SELT, LDA

  Portugalia

  Compania SELT, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Distribuitoare automate de bilete. Are sediul în Coimbra, Portugalia.

 2. TMA TECHNOLOGY MANAGEMENT AG

  Germania

  Compania TMA TECHNOLOGY MANAGEMENT AG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Distribuitoare automate de bilete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile machines for handling money and securities, și automatic cashiers. Are sediul în Heddesheim, Germania.

 3. SPARE PARTS ATM

  Franta

  Compania SPARE PARTS ATM, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Distribuitoare automate de bilete. Are sediul în Mitry Mory, Franta.

 4. MONETECH CASH AUTOMATION GMBH

  Austria

  Compania MONETECH CASH AUTOMATION GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Birotica - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reproducerea documentelor - aparate pentru birou, Automate pentru schimbat bani, Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor, Distribuitoare automate de bilete, Reproducerea documentelor - aparate pentru birou, Automate pentru schimbat bani, Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor, și Distribuitoare automate de bilete. Are sediul în Lichtenwörth-Nadelburg, Austria.

 5. SADAMEL SA

  Elvetia

  Compania SADAMEL SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Distribuitoare automate de bilete, și Distribuitoare automate de bilete. Are sediul în La Chaux-De-Fonds, Elvetia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. AUTOBCN

  Spania

  Compania AUTOBCN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Distribuitoare automate de bilete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile automatic transmission repairs. Are sediul în Badalona, Spania.

 2. ANTENOR PAYMENT SYSTEMS

  Belgia

  Compania ANTENOR PAYMENT SYSTEMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Distribuitoare automate de bilete, Distribuitoare automate de bilete, și electronic payment systems. Are sediul în Duffel, Belgia.

 3. INDUSTRIAL PAYMENT SOLUTIONS

  Spania

  Compania INDUSTRIAL PAYMENT SOLUTIONS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Distribuitoare automate de bilete. Are sediul în Barcelona, Spania.

 4. HRVATSKI NOVCARSKI ZAVOD D.O.O.

  Croatia

  Compania HRVATSKI NOVCARSKI ZAVOD D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport de bani si valori, Distribuitoare automate de bilete, Transport de bani si valori, și Distribuitoare automate de bilete. Are sediul în Zagreb, Croatia.

 5. SABIEDRIBA SAVA

  Letonia

  Compania SABIEDRIBA SAVA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Distribuitoare automate de bilete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Banci - mobilare, și Banci - mobilare. Are sediul în Riga, Letonia.

 1. KEBA AG

  Austria

  Compania KEBA AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Automatizari - instalatii si echipamente, Distribuitoare automate de bilete, Automatizari - instalatii si echipamente, și Distribuitoare automate de bilete. Are sediul în Linz-Postfach, Austria.

 2. DEUTSCHEHOST WEBHOSTING

  Germania

  Compania DEUTSCHEHOST WEBHOSTING, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Distribuitoare automate de bilete. Are sediul în Dusseldorf, Germania.

 1. WILHELM DREUSICKE GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania WILHELM DREUSICKE GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Distribuitoare automate de bilete, și Distribuitoare automate de bilete. Are sediul în Berlin, Germania.

 2. TELESPRINT 90 OOD

  Bulgaria

  Compania TELESPRINT 90 OOD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Distribuitoare automate de bilete, și Distribuitoare automate de bilete. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 3. KURT LUDT CASH SOLUTIONS E.K.

  Germania

  Compania KURT LUDT CASH SOLUTIONS E.K., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Distribuitoare automate de bilete, și Distribuitoare automate de bilete. Are sediul în Saarbrücken, Germania.

 4. SKIDATA FRANCE SAS

  Franta

  Compania SKIDATA FRANCE SAS, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Distribuitoare automate de bilete, și Distribuitoare automate de bilete. Are sediul în Francin, Franta.

 5. CTCOIN A/S

  Danemarca

  Compania CTCOIN A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Distribuitoare automate de bilete, și Distribuitoare automate de bilete. Are sediul în Odense C, Danemarca.

 6. POINT TRANSACTION SYSTEMS A/S

  Danemarca

  Compania POINT TRANSACTION SYSTEMS A/S, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Distribuitoare automate de bilete, și Distribuitoare automate de bilete. Are sediul în Herlev, Danemarca.

 7. ABATECH HIGH-END IN BLECH GMBH

  Germania

  Compania ABATECH HIGH-END IN BLECH GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panouri si cofrete - electricitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Distribuitoare automate de bilete, și Distribuitoare automate de bilete. Are sediul în Heilbronn, Germania.

 8. 4N VAGYONKEZELÕ KFT.

  Ungaria

  Compania 4N VAGYONKEZELÕ KFT., care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Distribuitoare automate de bilete, și Distribuitoare automate de bilete. Are sediul în Szeged, Ungaria.

 1. STANDARDWERK EUGEN REIS GMBH

  Germania

  Compania STANDARDWERK EUGEN REIS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Distribuitoare automate de bilete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Automate pentru schimbat bani, și Automate pentru schimbat bani. Are sediul în Bruchsal, Germania.

 2. WINCOR NIXDORF INTERNATIONAL GMBH

  Germania

  Compania WINCOR NIXDORF INTERNATIONAL GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Distribuitoare automate de bilete, și Distribuitoare automate de bilete. Are sediul în Paderborn, Germania.

 3. FUJITSU SERVICES AG

  Elvetia

 4. ENGINEERING MAINTENANCE INSTALLATION

  Franta

 5. PCS PAYCARD SERVICE-GMBH

  Germania

 6. PREMA GELDBEARBEITUNGSSYSTEME GMBH GELDZÄHL- UND SORTIERMASCHINEN

  Germania

 7. EDT AUTOMATNET AS

  Norvegia

 8. ITAUTEC PORTUGAL, S.A.

  Portugalia

 9. VENDIT (HARROW) LTD

  Regatul Unit

 10. MEI INC., WILMINGTON, DELAWARE, SUCCURSALE DE PLAN-LES-OUATES PRES GENEVE

  Elvetia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit