• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • diamante prelucrate

Rezultate pentru

Diamante prelucrate - Import export

 1. LAVAL EUROPE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania LAVAL EUROPE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasornicarie - furnituri, Diamante prelucrate, Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale, Ambalaje din hartie si carton, Cutii pentru bijuterii, Orologerie - unelte pentru reparatii, wholesale of jewellery, clock-making accessories, și Ceasornicarie - furnituri. Are sediul în Chédigny, Franta.

 2. NATURAL FANCY COLOURED DIAMONDS LTD

  Regatul Unit

  Compania NATURAL FANCY COLOURED DIAMONDS LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante prelucrate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile advice on buying-selling precious stones. Are sediul în London, Regatul Unit.

 3. CASA GI

  Belgia

  Compania CASA GI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Podoabe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante prelucrate, diamond earrings, bushings, necklaces, și Diamante prelucrate. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 4. BEXTOR-DIAMONDS

  Germania

  Compania BEXTOR-DIAMONDS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante prelucrate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile centre specialising in diamonds, și certification of diamonds. Are sediul în Wuppertal, Germania.

 5. ADORI MILLENNIUM

  Belgia

  Compania ADORI MILLENNIUM, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterii si podoabe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante prelucrate, jewellery with diamonds, precious stones for goldsmiths and jewellers, Diamante prelucrate, și white gold sets with diamonds. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BAUNAT DIAMONDS

  Belgia

  Compania BAUNAT DIAMONDS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante prelucrate. Are sediul în Anvers, Belgia.

 2. VERLINDE

  Belgia

  Compania VERLINDE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante prelucrate, Podoabe, Diamante prelucrate, jewellery, Podoabe, și goldsmith accessories. Are sediul în Kortrijk, Belgia.

 3. DEDIAM

  Belgia

  Compania DEDIAM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante prelucrate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Raw or rough diamonds, certification of diamonds, jewellery with diamonds, și cut diamonds. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 4. DRAGAO ABRASIVOS, LDA.

  Portugalia

  Compania DRAGAO ABRASIVOS, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte cu partea activa din diamant. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scule abrazive, Diamante prelucrate, Scule abrazive, Diamante prelucrate, și stone fabrication diamond tools. Are sediul în Paços De Brandao, Portugalia.

 5. BRENNSTEIN GBR GOLDANKAUF

  Germania

  Compania BRENNSTEIN GBR GOLDANKAUF, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante prelucrate. Are sediul în Linden, Germania.

 1. ORMEA

  Franta

  Compania ORMEA, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante prelucrate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante, Aur, Diamante brute, Diamante, advice on buying and selling real estate, Aur, și Diamante brute. Are sediul în Vélizy Villacoublay, Franta.

 2. SWISS-AXE

  Belgia

  Compania SWISS-AXE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte cu partea activa din diamant. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante prelucrate, Diamante prelucrate, machinery and equipment for fine and costume jewellery, și drawing and stringing machines for jewellers and silversmiths. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 1. ARJAV DIAMONDS

  Belgia

  Compania ARJAV DIAMONDS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante brute, Diamante prelucrate, Diamante brute, Diamante prelucrate, cut diamonds, și diamonds cut. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 2. DIAROUGH

  Belgia

  Compania DIAROUGH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - agenti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante brute, Diamante prelucrate, Podoabe, Diamante brute, Diamante prelucrate, Podoabe, și diamond rings. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 3. BELADAMAS

  Belgia

  Compania BELADAMAS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante prelucrate, Diamante brute, Diamante prelucrate, Diamante brute, și Raw or rough diamonds. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 4. D DIAMOND THE DIAMOND SHOP BOLOGNA - ITALY

  Italia

  Compania D DIAMOND THE DIAMOND SHOP BOLOGNA - ITALY, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante prelucrate. Are sediul în Bologna, Italia.

 5. PRIVATE DIAMOND CLUB

  Belgia

  Compania PRIVATE DIAMOND CLUB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante prelucrate. Are sediul în Antwerp, Belgia.

 6. TACHE

  Belgia

  Compania TACHE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante prelucrate, Podoabe, Diamante brute, Diamante prelucrate, Podoabe, și Diamante brute. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 7. DHV MANUFACTURING

  Belgia

  Compania DHV MANUFACTURING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante prelucrate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile diamonds cut, Raw or rough diamonds, și jewellery with diamonds. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 8. VETS ALPHI

  Belgia

  Compania VETS ALPHI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante brute. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante prelucrate, Diamante prelucrate, cut diamonds, și diamonds cut. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 1. ANTWERP DIAMOND BOURSE

  Belgia

  Compania ANTWERP DIAMOND BOURSE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante brute. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante prelucrate, Diamante prelucrate, stock exchange services, și Rental, fully equipped offices. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 2. DIAMCAD

  Belgia

  Compania DIAMCAD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante brute, Diamante prelucrate, Diamante brute, Diamante prelucrate, și cut diamonds. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 3. PROMAK

  Bulgaria

  Compania PROMAK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru prelucrarea marmurei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante prelucrate, și Diamante prelucrate. Are sediul în Kazanlak, Bulgaria.

 4. ANTWERP DIAMONDS

  Belgia

  Compania ANTWERP DIAMONDS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante prelucrate, Diamante prelucrate, și jewellery with diamonds. Are sediul în Ramsel, Belgia.

 5. RR DIAMOND

  Belgia

  Compania RR DIAMOND, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante prelucrate, Diamante prelucrate, și stainless steel grinding works. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 6. S. MULLER & SONS DIAMONDS

  Belgia

  Compania S. MULLER & SONS DIAMONDS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante prelucrate, Diamante prelucrate, și diamonds cut. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 7. DIAMANT PRÉCISION MANUFACTURE DE ZHENGZHOU

  China

  Compania DIAMANT PRÉCISION MANUFACTURE DE ZHENGZHOU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante prelucrate. Are sediul în ZHENGZHOU, China.

 8. SAMDIMON

  Belgia

  Compania SAMDIMON, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante brute. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante prelucrate, Bijuterii si podoabe, Diamante prelucrate, și Bijuterii si podoabe. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 9. LUC VETS DIAMONDS

  Belgia

  Compania LUC VETS DIAMONDS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante brute, Diamante prelucrate, Diamante brute, și Diamante prelucrate. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 10. HORIZON DIAMONDS

  Belgia

  Compania HORIZON DIAMONDS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante prelucrate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante brute, Diamante, Diamante brute, și Diamante. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit