• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • covoare de fabricatie industriala

Rezultate pentru

Covoare de fabricatie industriala - Import export

 1. LAMOS CARPET CO.

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania LAMOS CARPET CO., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare si mochete, Covoare orientale, Sosete, Fire si fibre textile, Haine pentru sugari, Mochete, afghan rug, fabric upholstery work, și carpet import-export. Are sediul în Sehitkamil / Gaziantep, Turcia.

 2. BADE CARPET

  Turcia

  Compania BADE CARPET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 3. SUR MESURE

  Franta

  Compania SUR MESURE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. Are sediul în Gidy, Franta.

 4. WEST HOME HALI

  Turcia

  Compania WEST HOME HALI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile decorative carpets, upholstery service, și rugs for children. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. ROSELAND KAYMAZ HALI VE YOLLUK

  Turcia

  Compania ROSELAND KAYMAZ HALI VE YOLLUK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SOFT HALI ÜRETIMI

  Turcia

  Compania SOFT HALI ÜRETIMI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare artizanale, Covoare orientale, decorative carpets, Covoare artizanale, și Covoare orientale. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. KREASYON HALI

  Turcia

  Compania KREASYON HALI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile decorative carpets, fabric upholstery work, carpet to order, și environmentally-friendly carpeting. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 3. BOSSAN CARPET & YARN

  Turcia

  Compania BOSSAN CARPET & YARN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 4. ECOLOGY MAT

  Italia

  Compania ECOLOGY MAT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile door mats, door mats for large passages, personalised door mats, și custom-made door mats. Are sediul în San Giovanni La Punta, Italia.

 5. MUTAS HALI A.S.

  Turcia

  Compania MUTAS HALI A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 1. MISRA HALI KILIM VE EV TEKSTILI

  Turcia

  Compania MISRA HALI KILIM VE EV TEKSTILI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. IKSIR CARPET - IRAN OFFICE

  Iran

  Compania IKSIR CARPET - IRAN OFFICE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. Are sediul în Isfahan, Iran.

 1. SIZAN CARPET

  Iran

  Compania SIZAN CARPET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile carpets. Are sediul în Kashan, Iran.

 2. POLAT DOKMA WE SOWDA

  Turkmenistan

  Compania POLAT DOKMA WE SOWDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare de fabricatie industriala, Covoare si mochete, Covoare de fabricatie industriala, polypropylene yarn - technical yarns, și Covoare si mochete. Are sediul în Ashgabat, Turkmenistan.

 3. VOTRETAPIS.BE

  Belgia

  Compania VOTRETAPIS.BE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile personalised mats, personalised door mats, Logo mats, și Dirt retaining mats. Are sediul în Courtrai, Belgia.

 4. MYHALI

  Turcia

  Compania MYHALI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. REYHAN CARPET

  Turcia

  Compania REYHAN CARPET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile anatolian rug, mechanical carpets, și valuable carpets. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 6. RET DEKOR

  Turcia

  Compania RET DEKOR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tapiserii, Tapiserii, european carpets, decorative carpets, și rug dealers. Are sediul în ISTANBUL, Turcia.

 7. IL PROFESSORE DELLO ZERBINO

  Italia

  Compania IL PROFESSORE DELLO ZERBINO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare artizanale, personalised door mats, carpet, Covoare artizanale, și door mats. Are sediul în Marigliano, Italia.

 8. ZERBINI ONLINE

  Italia

  Compania ZERBINI ONLINE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile carpets, personalised door mats, door mats, și custom-made door mats. Are sediul în San Giuseppe Vesuviano, Italia.

 1. VELCOC BY GIACOMINI & GAMBAROVA S.R.L.

  Italia

  Compania VELCOC BY GIACOMINI & GAMBAROVA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile door mats, carpets, flooring, și flooring produced. Are sediul în Tezze Di Piave, Italia.

 2. KARADIMOS

  Grecia

  Compania KARADIMOS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mats, vinyl wallpaper, sun blinds, și rolling curtains. Are sediul în Alexandria, Grecia.

 3. GLOBAL HALI SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI

  Turcia

  Compania GLOBAL HALI SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 4. FESTIVAL TEPPICHE GMBH

  Germania

  Compania FESTIVAL TEPPICHE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile carpet import-export, turkish carpets, mats, și rug dealers. Are sediul în Gronau, Germania.

 5. ROOLF LIVING

  Belgia

  Compania ROOLF LIVING, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile outdoor furnishings, și outdoor furniture. Are sediul în Oostrozebeke, Belgia.

 6. OZKAPLAN IPEK HALI TEKSTIL GIDA SAN VE TIC LTD STI.

  Turcia

  Compania OZKAPLAN IPEK HALI TEKSTIL GIDA SAN VE TIC LTD STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare si mochete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare de fabricatie industriala, Mochete, Covoare de fabricatie industriala, Mochete, synthetic fibre carpeting, și textile products. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 7. YD DOKUMA ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI

  Turcia

  Compania YD DOKUMA ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare si mochete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare de fabricatie industriala, carpets, carpet import-export, slip proof carpets, și Covoare de fabricatie industriala. Are sediul în Kayseri, Turcia.

 8. BOZORGMEHR CARPET

  Iran

  Compania BOZORGMEHR CARPET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile carpet, kilim, și persian rugs. Are sediul în Kashan, Iran.

 9. LOGOMAT, ALFOMBRAS PERSONALIZADAS PARA EMPRESAS

  Spania

  Compania LOGOMAT, ALFOMBRAS PERSONALIZADAS PARA EMPRESAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. Are sediul în Sant Feliu De Codines, Spania.

 10. HALI DÜNYASI

  Germania

  Compania HALI DÜNYASI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile medical services - psychiatry, și rugs for children. Are sediul în Stuttgart, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit