• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • covoare de fabricatie industriala

Rezultate pentru

Covoare de fabricatie industriala - Import export

 1. LAMOS CARPET CO.

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania LAMOS CARPET CO., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare si mochete, Covoare orientale, Sosete, Fire si fibre textile, Haine pentru sugari, Mochete, afghan rug, fabric upholstery work, și carpet import-export. Are sediul în Sehitkamil / Gaziantep, Turcia.

 2. BADE CARPET

  Turcia

  Compania BADE CARPET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 3. WEST HOME HALI

  Turcia

  Compania WEST HOME HALI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile decorative carpets, upholstery service, și rugs for children. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. SUR MESURE

  Franta

  Compania SUR MESURE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. Are sediul în Gidy, Franta.

 5. ROSELAND KAYMAZ HALI VE YOLLUK

  Turcia

  Compania ROSELAND KAYMAZ HALI VE YOLLUK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ECOLOGY MAT

  Italia

  Compania ECOLOGY MAT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile door mats, door mats for large passages, personalised door mats, și custom-made door mats. Are sediul în San Giovanni La Punta, Italia.

 2. SOFT HALI ÜRETIMI

  Turcia

  Compania SOFT HALI ÜRETIMI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare artizanale, Covoare orientale, decorative carpets, Covoare artizanale, și Covoare orientale. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. BOSSAN CARPET & YARN

  Turcia

  Compania BOSSAN CARPET & YARN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 4. KREASYON HALI

  Turcia

  Compania KREASYON HALI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile decorative carpets, fabric upholstery work, carpet to order, și environmentally-friendly carpeting. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 5. MUTAS HALI A.S.

  Turcia

  Compania MUTAS HALI A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 1. MISRA HALI KILIM VE EV TEKSTILI

  Turcia

  Compania MISRA HALI KILIM VE EV TEKSTILI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. REYHAN CARPET

  Turcia

  Compania REYHAN CARPET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile anatolian rug, mechanical carpets, și valuable carpets. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 1. MYHALI

  Turcia

  Compania MYHALI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. VOTRETAPIS.BE

  Belgia

  Compania VOTRETAPIS.BE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile personalised mats, personalised door mats, Logo mats, și Dirt retaining mats. Are sediul în Courtrai, Belgia.

 3. MERCURY FLOORING

  Belgia

  Compania MERCURY FLOORING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile custom-made door mats. Are sediul în Waregem, Belgia.

 4. BALAT CARPET & YARN

  Turcia

  Compania BALAT CARPET & YARN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile turkish carpets. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 5. HALI DÜNYASI

  Germania

  Compania HALI DÜNYASI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile medical services - psychiatry, și rugs for children. Are sediul în Stuttgart, Germania.

 6. FESTIVAL TEPPICHE GMBH

  Germania

  Compania FESTIVAL TEPPICHE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile carpet import-export, turkish carpets, mats, și rug dealers. Are sediul în Gronau, Germania.

 7. BASMAT MATTING SYSTEMS SL

  Spania

  Compania BASMAT MATTING SYSTEMS SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Floor mat, personalised door mats, carpets to measure, și custom-made door mats. Are sediul în Orcoyen, Spania.

 8. VELCOC BY GIACOMINI & GAMBAROVA S.R.L.

  Italia

  Compania VELCOC BY GIACOMINI & GAMBAROVA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile door mats, carpets, flooring, și flooring produced. Are sediul în Tezze Di Piave, Italia.

 1. IL PROFESSORE DELLO ZERBINO

  Italia

  Compania IL PROFESSORE DELLO ZERBINO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare artizanale, personalised door mats, carpet, Covoare artizanale, și door mats. Are sediul în Marigliano, Italia.

 2. ANGEL CARPET

  Turcia

  Compania ANGEL CARPET, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - textile si imbracaminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare si mochete, Carpete, Covoare de fabricatie industriala, Covoare orientale, Covoare si mochete, Carpete, Covoare de fabricatie industriala, și Covoare orientale. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 3. WUXI KAIJINHUA PLASTIC INDUSTRY CO.,LTD

  Belgia

  Compania WUXI KAIJINHUA PLASTIC INDUSTRY CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. Are sediul în Hulste, Belgia.

 4. KARADIMOS

  Grecia

  Compania KARADIMOS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mats, vinyl wallpaper, sun blinds, și rolling curtains. Are sediul în Alexandria, Grecia.

 5. GLOBAL HALI SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI

  Turcia

  Compania GLOBAL HALI SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 6. ZERBINI ONLINE

  Italia

  Compania ZERBINI ONLINE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile carpets, personalised door mats, door mats, și custom-made door mats. Are sediul în San Giuseppe Vesuviano, Italia.

 7. RET DEKOR

  Turcia

  Compania RET DEKOR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tapiserii, Tapiserii, european carpets, decorative carpets, și rug dealers. Are sediul în ISTANBUL, Turcia.

 8. ROOLF LIVING

  Belgia

  Compania ROOLF LIVING, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile outdoor furnishings, și outdoor furniture. Are sediul în Oostrozebeke, Belgia.

 9. MUNDOALFOMBRA

  Spania

  Compania MUNDOALFOMBRA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile coir mats, outsize carpet, customized door mats, și custom-made door mats. Are sediul în Crevillent, Spania.

 10. YD DOKUMA ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI

  Turcia

  Compania YD DOKUMA ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare si mochete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare de fabricatie industriala, carpets, carpet import-export, slip proof carpets, și Covoare de fabricatie industriala. Are sediul în Kayseri, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit