• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • controlul fabricatiei si al constructiei

Rezultate pentru

Controlul fabricatiei si al constructiei - Import export

 1. CHECKTOBUILD

  Spania

  Compania CHECKTOBUILD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlul fabricatiei si al constructiei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Controlul calitatii - constructii si lucrari publice, Controlul calitatii - constructii si lucrari publice, și construction quality. Are sediul în Malaga, Spania.

 2. VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISME VZW

  Belgia

  Compania VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISME VZW, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Control de calitate si certificare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Control sanitar, Mediu inconjurator - consiliere si control, Controlul fabricatiei si al constructiei, Control sanitar, Mediu inconjurator - consiliere si control, Controlul fabricatiei si al constructiei, și electrotechnical equipment control. Are sediul în Alsemberg, Belgia.

 3. AVG CONSULTING

  Belgia

  Compania AVG CONSULTING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlul fabricatiei si al constructiei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inginerie ecologica, safety coordination, energy performance, Inginerie ecologica, și design and engineering practice. Are sediul în Hamme, Belgia.

 4. CRS POLSKA

  Polonia

  Compania CRS POLSKA, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlul fabricatiei si al constructiei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, energy balance audit, Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, engineering studies for private and industrial electrical systems, și goods storage. Are sediul în Gliwice, Polonia.

 5. HIGHFIVE, S.R.O. - SORTING & REWORK SERVICES

  Republica Ceha

  Compania HIGHFIVE, S.R.O. - SORTING & REWORK SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlul fabricatiei si al constructiei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Control de calitate si certificare, Masuratori optice - aparate si instrumente, Control de calitate si certificare, și Masuratori optice - aparate si instrumente. Are sediul în Břeclav, Republica Ceha.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. GROUPE QUALICONSULT

  Franta

  Compania GROUPE QUALICONSULT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlul fabricatiei si al constructiei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile consultants on major building works, și Property diagnosis. Are sediul în Velizy Villacoublay, Franta.

 2. STAPHYT

  Franta

  Compania STAPHYT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Testarea produselor si a materialelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Controlul fabricatiei si al constructiei, și Controlul fabricatiei si al constructiei. Are sediul în Inchy En Artois, Franta.

 3. BUREAU TECHNIQUE VERBRUGGHEN HAINAUT

  Belgia

  Compania BUREAU TECHNIQUE VERBRUGGHEN HAINAUT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Control de calitate si certificare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Control sanitar, Mediu inconjurator - consiliere si control, Controlul fabricatiei si al constructiei, Control sanitar, Mediu inconjurator - consiliere si control, Controlul fabricatiei si al constructiei, și quality certification. Are sediul în Chappelle-Lez-Herlaimont, Belgia.

 4. SEMATEC SUD EST MESURE ASSISTANCE TECHNIQUE ET CONSEIL

  Franta

  Compania SEMATEC SUD EST MESURE ASSISTANCE TECHNIQUE ET CONSEIL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlul fabricatiei si al constructiei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Testarea produselor si a materialelor, Testarea produselor si a materialelor, instrument calibration, și metrology. Are sediul în La Frette, Franta.

 5. ELECTRO-TEST

  Belgia

  Compania ELECTRO-TEST, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlul securitatii in industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Controlul fabricatiei si al constructiei, Control de calitate si certificare, Controlul fabricatiei si al constructiei, Control de calitate si certificare, gas (plant) sector appraisals, și electricity (plant) sector appraisals. Are sediul în Liège, Belgia.

 1. CONFARMA FRANCE SARL

  Franta

  Compania CONFARMA FRANCE SARL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Testarea produselor si a materialelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Controlul fabricatiei si al constructiei, și Controlul fabricatiei si al constructiei. Are sediul în Hombourg, Franta.

 2. PIEZOQUARTZ

  Bulgaria

  Compania PIEZOQUARTZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlul fabricatiei si al constructiei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Quartz - cristale si rezonatori, și Quartz - cristale si rezonatori. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 1. WILLEMANS CONSULTING

  Belgia

  Compania WILLEMANS CONSULTING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlul fabricatiei si al constructiei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caramizi, security service, Natural stonework, safety coordination, și Caramizi. Are sediul în Heverlee, Belgia.

 2. PYTHAGORAS

  Belgia

  Compania PYTHAGORAS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlul fabricatiei si al constructiei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile engineering service, infrastructure installation, și infrastructure design. Are sediul în Pollare, Belgia.

 3. ICM INDUSTRIES CO., LTD

  China

  Compania ICM INDUSTRIES CO., LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlul fabricatiei si al constructiei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pipe fittings, și clamps. Are sediul în Jinan, China.

 4. SOPEMEA

  Franta

  Compania SOPEMEA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Testarea produselor si a materialelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Controlul fabricatiei si al constructiei, și Controlul fabricatiei si al constructiei. Are sediul în Velizy Villacoublay, Franta.

 5. KINEX MEASURING S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania KINEX MEASURING S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export de instrumente de precizie, Control de calitate si certificare, Controlul fabricatiei si al constructiei, Nivele, Import-export de instrumente de precizie, Control de calitate si certificare, Controlul fabricatiei si al constructiei, și Nivele. Are sediul în Prague, Republica Ceha.

 6. ALY LIMITED, SUPPLIER OF ARCHITECTURAL PRODUCTS

  Turcia

  Compania ALY LIMITED, SUPPLIER OF ARCHITECTURAL PRODUCTS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlul fabricatiei si al constructiei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile architectural design of specially made furnishings and fittings, architectural design of furnishing accessories, și aluminium accessories. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 7. AUTOSÉCURITÉ

  Belgia

  Compania AUTOSÉCURITÉ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlul fabricatiei si al constructiei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Controlul fabricatiei si al functionarii, Controale tehnice pentru vehicule, Controlul fabricatiei si al functionarii, Controale tehnice pentru vehicule, multiple choice questions for driving licence, și preparation for tests and exams. Are sediul în Verviers, Belgia.

 8. EVERGETIKON

  Grecia

  Compania EVERGETIKON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlul fabricatiei si al constructiei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile soap, oil soaps, phytocosmetics, și health and beauty products and cosmetics. Are sediul în Iraklion, Grecia.

 1. ALKA GROUP

  Turcia

  Compania ALKA GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlul fabricatiei si al constructiei. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 2. HAEGEBAERT

  Belgia

  Compania HAEGEBAERT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlul fabricatiei si al constructiei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arhitectura - ateliere de proiectare, Infiintarea de unitati industriale - consiliere, Arhitectura - ateliere de proiectare, Infiintarea de unitati industriale - consiliere, architects' advice, și architectural firms. Are sediul în Oostende, Belgia.

 3. HEMEA CLUB PRO

  Franta

  Compania HEMEA CLUB PRO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlul fabricatiei si al constructiei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Grupuri comerciale, și Grupuri comerciale. Are sediul în Paris, Franta.

 4. SEVA TECHNOLOGIES

  Franta

  Compania SEVA TECHNOLOGIES, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Testarea produselor si a materialelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Controlul fabricatiei si al constructiei, Controlul fabricatiei si al constructiei, și diesel generators. Are sediul în Mondouzil, Franta.

 5. STUDIO LENZI E ASSOCIATI

  Italia

  Compania STUDIO LENZI E ASSOCIATI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlul fabricatiei si al constructiei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile construction of infrastructures for housing construction, și Building. Are sediul în Bologna, Italia.

 6. GUANGZHOU ALOYA RENOXBELL ALUMINUM CO., LTD

  China

  Compania GUANGZHOU ALOYA RENOXBELL ALUMINUM CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlul fabricatiei si al constructiei. Are sediul în Guangzhou, China.

 7. BUREAU TECHNIQUE VERBRUGGHEN

  Belgia

  Compania BUREAU TECHNIQUE VERBRUGGHEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlul securitatii in industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mediu inconjurator - consiliere si control, Controlul fabricatiei si al constructiei, Mediu inconjurator - consiliere si control, Controlul fabricatiei si al constructiei, și Control of special machine tools. Are sediul în Perwez, Belgia.

 8. DL-INVESTMENT SUPERVISION

  Polonia

  Compania DL-INVESTMENT SUPERVISION, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlul fabricatiei si al constructiei. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 9. FLCO

  Belgia

  Compania FLCO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlul fabricatiei si al constructiei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Securitatea muncii - echipamente si materiale, Securitatea muncii - echipamente si materiale, work safety certification, și prevention and safety in theworkplace. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 10. WOOD DESIGN AND CARPENTRY LTD

  Regatul Unit

  Compania WOOD DESIGN AND CARPENTRY LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlul fabricatiei si al constructiei. Are sediul în St Asutell, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Controlul fabricatiei si al constructiei - Import export

Număr de rezultate

16.822 Intreprinderile