• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • controlul constructiei

Rezultate pentru

Controlul constructiei - Import export

 1. YALIN OSGB SAGLIK EGITIM VE DANISMANLIK

  Turcia

  Compania YALIN OSGB SAGLIK EGITIM VE DANISMANLIK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlul constructiei. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. SAARDRONES GBR

  Germania

  Compania SAARDRONES GBR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlul constructiei. Are sediul în Schiffweiler, Germania.

 3. THOMAS THERMOGRAPHIE

  Franta

  Compania THOMAS THERMOGRAPHIE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlul constructiei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile thermography. Are sediul în Gahard, Franta.

 4. SCHMERSAL BELGIUM N.V.

  Belgia

  Compania SCHMERSAL BELGIUM N.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlarea accesului - instalatii si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Auxiliare de comanda - electricitate, Panouri si cofrete - electricitate, Controlul constructiei, cable gland, Auxiliare de comanda - electricitate, Panouri si cofrete - electricitate, și Controlul constructiei. Are sediul în Aarschot, Belgia.

 5. XTRAMUROS

  Belgia

  Compania XTRAMUROS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlul constructiei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile property surveys and valuations, ecological surveys, și project management. Are sediul în Erpent, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CENTRO CONTROLLO MATERIALI EDILI S.R.L.

  Italia

  Compania CENTRO CONTROLLO MATERIALI EDILI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlul constructiei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile product quality certification. Are sediul în Roveredo In Piano, Italia.

 2. REFORMAS RAMOS

  Spania

  Compania REFORMAS RAMOS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlul constructiei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile general renovation work. Are sediul în Madrid, Spania.

 3. TADHG DALRYMPLE

  Germania

  Compania TADHG DALRYMPLE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlul constructiei. Are sediul în München, Germania.

 4. LABOMOSAN

  Belgia

  Compania LABOMOSAN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlul calitatii - constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Laboratoare de control sanitar, Mediu inconjurator - consiliere si control, Verificarea suprafetelor, Controlul constructiei, Laboratoare de control sanitar, Mediu inconjurator - consiliere si control, Verificarea suprafetelor, și Controlul constructiei. Are sediul în Floreffe, Belgia.

 5. ELYFEC

  Franta

  Compania ELYFEC, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlul constructiei. Are sediul în Vaux-Millieu, Franta.

 1. KRANWIEN GMBH

  Austria

  Compania KRANWIEN GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlul constructiei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile major building works, temporary work, building work, și cranes. Are sediul în Wien, Austria.

 2. CITY ROCK INDUSTRIALS

  Belgia

  Compania CITY ROCK INDUSTRIALS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinere industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Controlul constructiei, damage recovery, și Controlul constructiei. Are sediul în Mechelen, Belgia.

 1. BUILD IN LONDON

  Regatul Unit

  Compania BUILD IN LONDON, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlul constructiei. Are sediul în London, Regatul Unit.

 2. CISS GROUP PTE.LTD

  Ucraina

  Compania CISS GROUP PTE.LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - aparate si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Topografie - aparate si instrumente, Experti maritimi, Controlul constructiei, Visable supports the Ukrainian companies, test and inspection, Topografie - aparate si instrumente, Experti maritimi, Controlul constructiei, și Visable supports the Ukrainian companies. Are sediul în Odessa, Ucraina.

 3. NATIONAL ASSOCIATION OF BUILDING CONTRACTORS

  Regatul Unit

  Compania NATIONAL ASSOCIATION OF BUILDING CONTRACTORS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlul constructiei. Are sediul în Plymouth, Regatul Unit.

 4. DNISK LTD.

  Ucraina

  Compania DNISK LTD., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlul constructiei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Visable supports the Ukrainian companies, și Visable supports the Ukrainian companies. Are sediul în Donetsk, Ucraina.

 5. CALCOLI STRUTTURALI LC

  Italia

  Compania CALCOLI STRUTTURALI LC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlul constructiei. Are sediul în Piedimonte Matese, Italia.

 6. REAL CONTRACT SRL

  Italia

  Compania REAL CONTRACT SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlul constructiei. Are sediul în Grassobbio, Italia.

 7. CONSTRUCCIONES XELA BARBANZA S.L.

  Spania

  Compania CONSTRUCCIONES XELA BARBANZA S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlul constructiei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii din beton, special constructions, housing, și Constructii din beton. Are sediul în Ribeira, Spania.

 8. SERTECA

  Italia

  Compania SERTECA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlul constructiei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile videoinspection, videoinspection of pipe routes, și sewer draining. Are sediul în Voghera, Italia.

 1. C.H.B.A TRAVAUX

  Canada

  Compania C.H.B.A TRAVAUX, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire industriala - instalatii si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Controlul constructiei, Reconditioning of machines and equipment, Controlul constructiei, Renovation of industrial floors, și Construction of industrial buildings. Are sediul în Kenitra, Canada.

 2. GRUP JUSCA

  Spania

  Compania GRUP JUSCA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlul constructiei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile excavation work, Structural sections for construction, și suction. Are sediul în Cornellà Del Terri, Spania.

 3. GAMMA-TECH - TERMOWIZJA, BLOWERDOOR

  Polonia

  Compania GAMMA-TECH - TERMOWIZJA, BLOWERDOOR, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlul constructiei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile building and industrial construction, și energy performance. Are sediul în Szczecin, Polonia.

 4. RIVERLAND HOMES, INC.

  Statele Unite ale Americii

  Compania RIVERLAND HOMES, INC., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlul constructiei. Are sediul în Lake Oswego, Statele Unite ale Americii.

 5. BENCHMARK UK

  Regatul Unit

  Compania BENCHMARK UK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlul constructiei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile project management. Are sediul în Huntley, Regatul Unit.

 6. PAVIMENTOS, RESITEC TIANA

  Spania

  Compania PAVIMENTOS, RESITEC TIANA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlul constructiei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pebbles. Are sediul în Tiana, Spania.

 7. CADIP. DIRECCIÓN DE PROYECTOS

  Spania

  Compania CADIP. DIRECCIÓN DE PROYECTOS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlul constructiei. Are sediul în Jerez de la Frontera, Spania.

 8. SECOLUX

  Luxemburg

  Compania SECOLUX, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlul fabricatiei si al constructiei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Controlul constructiei, Control de calitate si certificare, Controlul constructiei, și Control de calitate si certificare. Are sediul în Capellen, Luxemburg.

 9. FRONTLINE AUTOMATION

  Regatul Unit

  Compania FRONTLINE AUTOMATION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlul constructiei. Are sediul în Bolney, Regatul Unit.

 10. FISCA

  Irlanda

  Compania FISCA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlul constructiei. Are sediul în Ballintogher, Irlanda.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Controlul constructiei - Import export

Număr de rezultate

10.883 Intreprinderile