• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • compactoare de pulberi

Rezultate pentru

Compactoare de pulberi - Import export

 1. METAL COATING SYSTEMS

  Belgia

  Compania METAL COATING SYSTEMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compactoare de pulberi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile powder-coating lines, și powder painting. Are sediul în Turnhout, Belgia.

 2. ITALREC S.R.L.

  Italia

  Compania ITALREC S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Depozitarea si strangerea deseurilor - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii, Compactoare de pulberi, Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii, și Compactoare de pulberi. Are sediul în Spirano, Italia.

 3. VENDRAME S.R.L.

  Italia

  Compania VENDRAME S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Depozitarea si strangerea deseurilor - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii, Compactoare de pulberi, Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii, și Compactoare de pulberi. Are sediul în Silea, Italia.

 4. MIL - TEK NORDEST ITALIA S.R.L.

  Italia

  Compania MIL - TEK NORDEST ITALIA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Depozitarea si strangerea deseurilor - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii, Compactoare de pulberi, Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii, și Compactoare de pulberi. Are sediul în Bovolone, Italia.

 5. G.A.I.A. S.P.A.

  Italia

  Compania G.A.I.A. S.P.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Depozitarea si strangerea deseurilor - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii, Compactoare de pulberi, Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii, și Compactoare de pulberi. Are sediul în Asti, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. TEUMAN S.R.L.

  Italia

  Compania TEUMAN S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Depozitarea si strangerea deseurilor - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii, Compactoare de pulberi, Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii, și Compactoare de pulberi. Are sediul în Alseno, Italia.

 2. BANO RECYCLING S.R.L.

  Italia

  Compania BANO RECYCLING S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Depozitarea si strangerea deseurilor - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii, Compactoare de pulberi, Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii, și Compactoare de pulberi. Are sediul în Campodarsego, Italia.

 3. AMBITEC S.R.L.

  Italia

  Compania AMBITEC S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Depozitarea si strangerea deseurilor - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii, Compactoare de pulberi, Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii, și Compactoare de pulberi. Are sediul în Nonantola, Italia.

 4. VETROPLAST S.R.L.

  Italia

  Compania VETROPLAST S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Depozitarea si strangerea deseurilor - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii, Compactoare de pulberi, Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii, și Compactoare de pulberi. Are sediul în Fano, Italia.

 5. ECO SERVICE

  Italia

  Compania ECO SERVICE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Depozitarea si strangerea deseurilor - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii, Compactoare de pulberi, Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii, și Compactoare de pulberi. Are sediul în Minturno, Italia.

 1. S.M.E.A. S.R.L.

  Italia

  Compania S.M.E.A. S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Depozitarea si strangerea deseurilor - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii, Compactoare de pulberi, Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii, și Compactoare de pulberi. Are sediul în Milano, Italia.

 2. IMPIANTO RECUPERO INERTI MANNOCCHI LUIGINO

  Italia

  Compania IMPIANTO RECUPERO INERTI MANNOCCHI LUIGINO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Depozitarea si strangerea deseurilor - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii, Compactoare de pulberi, Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii, și Compactoare de pulberi. Are sediul în Montefiore Dell'aso, Italia.

 1. ECOMITO S.R.L.

  Italia

  Compania ECOMITO S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Depozitarea si strangerea deseurilor - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii, Compactoare de pulberi, Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii, și Compactoare de pulberi. Are sediul în Fiano Romano, Italia.

 2. COGESA S.P.A.

  Italia

  Compania COGESA S.P.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Depozitarea si strangerea deseurilor - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii, Compactoare de pulberi, Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii, și Compactoare de pulberi. Are sediul în Sulmona, Italia.

 3. EDIL MARE S.R.L.

  Italia

  Compania EDIL MARE S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Depozitarea si strangerea deseurilor - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii, Compactoare de pulberi, Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii, și Compactoare de pulberi. Are sediul în Tortora, Italia.

 4. IRIS MEC S.R.L.

  Italia

  Compania IRIS MEC S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Depozitarea si strangerea deseurilor - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii, Compactoare de pulberi, Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii, și Compactoare de pulberi. Are sediul în Poviglio, Italia.

 5. MILLER MAC SRLS

  Italia

 6. BE GREEN S.R.L.

  Italia

 7. FARMECO S.R.L.

  Italia

 8. ATLAS MACCHINE

  Italia

 1. CITY NET S.R.L.

  Italia

 2. ECOTEC SOLUTION

  Italia

 3. GEESINK B.V.

  Italia

 4. RENERGY SAN MARCO S.R.L.

  Italia

 5. EMMEVI S.R.L.

  Italia

 6. MD SOLUZIONI TECNICHE CONVERTING S.R.L.

  Italia

 7. B.P. METALMECCANICA S.R.L.

  Italia

 8. CITY NET ECOLOGIA & AMBIENTE S.R.L.

  Italia

 9. ZILIO F.LLI

  Italia

 10. REA DALMINE S.P.A.

  Italia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit