• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • cabluri supraconductoare

Rezultate pentru

Cabluri supraconductoare - Import export

 1. F.LLI BRUNO- BRUNO CONDUCTORS

  Italia

  Compania F.LLI BRUNO- BRUNO CONDUCTORS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri supraconductoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile machining, și work to drawing. Are sediul în Bruino, Italia.

 2. TAMTEL KABLO SANAYI

  Turcia

  Compania TAMTEL KABLO SANAYI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri supraconductoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile screened electrical cables for electronics and telecommunications, cables with plugs, și plastic pipes. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. HAR&CA SRL

  Italia

  Compania HAR&CA SRL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri supraconductoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wires and cables for the electronics and telecommunications industry, special cables, și connectors. Are sediul în Cavengo Di Brianza, Italia.

 4. MXN CABLE LTD

  Turcia

  Compania MXN CABLE LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din cupru. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma si cablu din aluminiu, Cabluri supraconductoare, Cabluri electrice, Sarma si cablu din aluminiu, Cabluri supraconductoare, și Cabluri electrice. Are sediul în Silivri, Turcia.

 5. DASHCAMTEST.NET

  Germania

  Compania DASHCAMTEST.NET, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri supraconductoare. Are sediul în Hamburg, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MEKAS KABLO SAN. VE TIC. A.S.

  Turcia

  Compania MEKAS KABLO SAN. VE TIC. A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri supraconductoare. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 2. ÜLKÜ KABLO FEBY CABLE

  Turcia

  Compania ÜLKÜ KABLO FEBY CABLE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri supraconductoare. Are sediul în Bursa, Turcia.

 3. ÜNIKA ÜNIVERSAL KABLO A.S.

  Turcia

  Compania ÜNIKA ÜNIVERSAL KABLO A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri supraconductoare. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. HANIF KABLO

  Turcia

  Compania HANIF KABLO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri supraconductoare. Are sediul în Malatya, Turcia.

 5. STE INTERVENTION INDUS

  Franta

 1. FLEXIO BT.

  Ungaria