• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • cabine de inalta tensiune

Rezultate pentru

Cabine de inalta tensiune - Import export

 1. ARMBRUSTER MULLER

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania ARMBRUSTER MULLER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Energie din surse regenerabile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabluri electrice, Inginerie - birouri de studii industriale, Cabine de inalta tensiune, Linii de inalta tensiune, Cabluri electrice, Inginerie - birouri de studii industriale, Cabine de inalta tensiune, și Linii de inalta tensiune. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 2. ELEKTROUZHMONTAZH, LTD

  Ucraina

  Compania ELEKTROUZHMONTAZH, LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul materiale electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electricitate - echipamente de distributie, Cabine de inalta tensiune, Linii de inalta tensiune, Electricitate - lucrari, Visable supports the Ukrainian companies, Electricitate - echipamente de distributie, Cabine de inalta tensiune, Linii de inalta tensiune, și Electricitate - lucrari. Are sediul în Kharkiv, Ucraina.

 3. MANUFATTI CAGGIANO S.R.L.

  Italia

  Compania MANUFATTI CAGGIANO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabine de inalta tensiune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabine de joasa tensiune, transformer rooms, electrical transformer and control booths, Cabine de joasa tensiune, și prefabricated chalets. Are sediul în Savoia Di Lucania, Italia.

 4. ELKA-FRANCE

  Franta

  Compania ELKA-FRANCE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabine de inalta tensiune. Are sediul în Warneton, Franta.

 5. ARTILEK

  Belgia

  Compania ARTILEK, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Electricitate - componente si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Linii de inalta tensiune, Panouri si cofrete - electricitate, Cabine de inalta tensiune, Linii de inalta tensiune, condensers, Panouri si cofrete - electricitate, și Cabine de inalta tensiune. Are sediul în Borsbeek, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PSS BULGARIA LTD.

  Bulgaria

  Compania PSS BULGARIA LTD., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabine de inalta tensiune. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 2. SNT-DURIEZ

  Franta

  Compania SNT-DURIEZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electricitate - echipamente de distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabine de inalta tensiune, și Cabine de inalta tensiune. Are sediul în Le Grand Quevilly, Franta.

 3. T&R TEST EQUIPMENT LTD.

  Regatul Unit

  Compania T&R TEST EQUIPMENT LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabine de inalta tensiune. Are sediul în Guildford, Regatul Unit.

 4. SC ELECTROTEHNO SRL

  Romania

  Compania SC ELECTROTEHNO SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabine de inalta tensiune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile exterior transformer substations, electrical switchgear, electricity cabinets, și photovoltaic systems. Are sediul în Bacau, Romania.

 5. ORIENTI LTD

  Georgia

  Compania ORIENTI LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabine de inalta tensiune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile transformers, și cable clamps. Are sediul în Tbilisi, Georgia.

 1. OIDSP

  Mayotta

  Compania OIDSP, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabine de inalta tensiune. Are sediul în Kahani, Mayotta.

 2. MEUNIER GROUP

  Belgia

  Compania MEUNIER GROUP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul INSTALATII ELECTRICE. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tablouri de comanda - electrictate, Cabine de inalta tensiune, Tablouri de comanda - electrictate, și Cabine de inalta tensiune. Are sediul în Momignies, Belgia.

 1. WISMAN HIGH VOLTAGE ELECTRONICS (XY) CO., LTD

  China

  Compania WISMAN HIGH VOLTAGE ELECTRONICS (XY) CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabine de inalta tensiune. Are sediul în Xianyang, China.

 2. MAX SWITCHGEARS

  India

  Compania MAX SWITCHGEARS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabine de inalta tensiune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electrical switchgear. Are sediul în Coimbatore, India.

 3. A&S POWER MACHINERY CO., LTD

  China

  Compania A&S POWER MACHINERY CO., LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Baterii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabine de inalta tensiune, Power Inverter, și Cabine de inalta tensiune. Are sediul în Chengdu, China.

 4. EDILTEVERE S.R.L.

  Italia

  Compania EDILTEVERE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabine de inalta tensiune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabine de joasa tensiune, transformer rooms for mines and quarries, și Cabine de joasa tensiune. Are sediul în Sansepolcro, Italia.

 5. GECAB PREFABBRICATI

  Italia

  Compania GECAB PREFABBRICATI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabine de inalta tensiune. Are sediul în Gricignano Di Aversa, Italia.

 6. STEALTH COMPONENTS

  Germania

  Compania STEALTH COMPONENTS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabine de inalta tensiune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electronic components. Are sediul în Eschborn, Germania.

 7. ABB S.R.O. DIVIZE POWER TECHNOLOGIES

  Republica Ceha

  Compania ABB S.R.O. DIVIZE POWER TECHNOLOGIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electricitate - echipamente de distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transformatoare, convertoare si redresoare, Cabine de inalta tensiune, Transformatoare, convertoare si redresoare, și Cabine de inalta tensiune. Are sediul în Brno, Republica Ceha.

 8. GROSSULE S.R.L.

  Italia

  Compania GROSSULE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica generala - cu materialele clientului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cablaje industriale, Cabine de inalta tensiune, Cablaje industriale, și Cabine de inalta tensiune. Are sediul în Zevio, Italia.

 1. GOCOM METALLURGY TECHNOLOGY CO., LTD

  China

  Compania GOCOM METALLURGY TECHNOLOGY CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabine de inalta tensiune. Are sediul în Yantai, China.

 2. SEL S.P.A.

  Italia

  Compania SEL S.P.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Cabine de inalta tensiune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cablaje industriale, Cabine de joasa tensiune, Cablaje industriale, și Cabine de joasa tensiune. Are sediul în Lamporecchio, Italia.

 3. A.F.M. TANZILLI S.R.L.

  Italia

  Compania A.F.M. TANZILLI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabine de inalta tensiune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cablaje industriale, Cabine de joasa tensiune, Cablaje industriale, și Cabine de joasa tensiune. Are sediul în Sora, Italia.

 4. ELPROMA B.V.

  Olanda

  Compania ELPROMA B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Grupuri de alimentare cu curent electric. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabine de inalta tensiune, Electricitate - echipamente de transmisie, Cabine de inalta tensiune, și Electricitate - echipamente de transmisie. Are sediul în Driebergen-Rijsenburg, Olanda.

 5. SHANTI METALS INC.

  India

  Compania SHANTI METALS INC., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabine de inalta tensiune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile post transfer assistance for finishing. Are sediul în Jamnagar, India.

 6. BFI INDUSTRIE-ELEKTRONIK GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania BFI INDUSTRIE-ELEKTRONIK GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electricitate - echipamente de distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabine de inalta tensiune, Aparate si instrumente stiintifice, Cabine de inalta tensiune, și Aparate si instrumente stiintifice. Are sediul în Wuppertal, Germania.

 7. FGC ELECTRIC TURKEY

  Turcia

  Compania FGC ELECTRIC TURKEY, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabine de inalta tensiune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cables. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 8. EL.SA DI SAGLIETTI E C. S.N.C.

  Italia

  Compania EL.SA DI SAGLIETTI E C. S.N.C., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabine de inalta tensiune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cablaje industriale, Cabine de joasa tensiune, Cablaje industriale, și Cabine de joasa tensiune. Are sediul în Savigliano, Italia.

 9. G.S. ELETTROMECCANICA S.R.L.

  Italia

  Compania G.S. ELETTROMECCANICA S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Cablaje industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabine de inalta tensiune, Cabine de joasa tensiune, Cabine de inalta tensiune, și Cabine de joasa tensiune. Are sediul în Bertinoro, Italia.

 10. EMAS ELEKTROMATERIAL A.S.

  Republica Ceha

  Compania EMAS ELEKTROMATERIAL A.S., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabine de joasa tensiune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electricitate - componente si piese, Cabine de inalta tensiune, Electricitate - componente si piese, și Cabine de inalta tensiune. Are sediul în Praha 10, Republica Ceha.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit