• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • bride pentru robinetarie

Rezultate pentru

Bride pentru robinetarie - Import export

 1. WESA-ARMATUREN GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  WESA is a prestigious company that offers a comprehensive range of ball valves, heating valve assemblies, pipeline valve assemblies and industrial valve assemblies to meet the wishes and requirements of specialised wholesale supply for the sanitation, heating and technical sectors. Our products include: Valve assemblies, pipeline valve assemblies, flange ball valves, ball valves, shut-off valves, stainless steel valves, strainers (valve assemblies), stainless steel ball valves, butterfly valves and non-return valves

 2. OFFICINE SBARRA

  Italia

  Verified by europages badge

  Officini Sbarra has been making flanges since 1964, in the first place as the one-man company of Andrea Sbarra, and since 1980 as the firm of Andrea and Roberto Sbarra. Although small, the company has emerged as a leader in its field and is widely recognised in Italy and across Europe.

 3. PIRPED INTERNATIONAL

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania PIRPED INTERNATIONAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrochimie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tije filetate, Bride pentru robinetarie, Nituri, forged parts, Tije filetate, Bride pentru robinetarie, Automobile fastening device, ANSI/ASME flanges, și Flat flange. Are sediul în Chatou, Franta.

 4. S T E E L WERK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania S T E E L WERK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Bride pentru robinetarie. Are sediul în Lüdenscheid, Germania.

 5. GEORG FISCHER FITTINGS GMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania GEORG FISCHER FITTINGS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bride pentru robinetarie. Are sediul în Traisen, Austria.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PETROLTECNICA SICILIANA

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania PETROLTECNICA SICILIANA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe hidraulice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bride pentru robinetarie, Tevarie industriala, Buloane, hydraulic valves, fittings, forged fittings, Bride pentru robinetarie, valves, și Tevarie industriala. Are sediul în Augusta, Italia.

 2. MARBURGER FLANSCHEN GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MARBURGER FLANSCHEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bride pentru robinetarie. Are sediul în Brachbach, Germania.

 3. ANGLO STAINLESS LTD

  Regatul Unit

  Verified by europages badge

  Compania ANGLO STAINLESS LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Garnituri din metal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bride pentru robinetarie, low-pressure fittings, high pressure fittings, PTFE gaskets, metal pipe fittings, Stainless steel flanges, stainless steel fixing items, pipe fittings, și Stainless-steel pipe bends. Are sediul în Dewsbury, Regatul Unit.

 4. FERTUBI FRIULI S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania FERTUBI FRIULI S.R.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bride pentru robinetarie, Grile, grilaje si panze metalice, Profile din metale feroase, Racorduri din metale feroase pentru tevarie, Bride pentru robinetarie, Grile, grilaje si panze metalice, Profile din metale feroase, și Racorduri din metale feroase pentru tevarie. Are sediul în Udine, Italia.

 5. ALEXANDER COMLEY LTD - MANUFACTURER; TUBESHEETS, CUSTOM FLANGES UP TO 2,000 MM Ø

  Regatul Unit

  Compania ALEXANDER COMLEY LTD - MANUFACTURER; TUBESHEETS, CUSTOM FLANGES UP TO 2,000 MM Ø, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bride pentru robinetarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pressure vessels, heat exchangers, large dimension flanges, și special flanges. Are sediul în Wolverhampton, Regatul Unit.

 1. SODELUX SA

  Belgia

  Compania SODELUX SA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din fonta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si tuburi din material plastic, Bride pentru robinetarie, Vane si supape, PVC tubes and pipes, Tevi si tuburi din material plastic, Bride pentru robinetarie, și Vane si supape. Are sediul în Recogne, Belgia.

 2. SINO VANGUARD CAPITAL GMBH

  Germania

  Compania SINO VANGUARD CAPITAL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bride pentru robinetarie. Are sediul în München, Germania.

 1. HQ PIPELINE CO.,LTD

  China

  Compania HQ PIPELINE CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevarie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bride pentru robinetarie, și Bride pentru robinetarie. Are sediul în Qingdao, China.

 2. INOX FORNITURE S.R.L. SOCIETA' UNIPERSONALE

  Italia

  Compania INOX FORNITURE S.R.L. SOCIETA' UNIPERSONALE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din otel inox. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bride pentru robinetarie, flanges for industrial piping, Bride pentru robinetarie, wire drawn fittings, și stainless steel. Are sediul în Ancona, Italia.

 3. IVH - ADVANCED METAL TECHNOLOGIES

  Germania

  Compania IVH - ADVANCED METAL TECHNOLOGIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bride pentru robinetarie. Are sediul în Bocholt, Germania.

 4. FORNITURE INDUSTRIALI BONACINA

  Italia

  Compania FORNITURE INDUSTRIALI BONACINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bride pentru robinetarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Racorduri din metale feroase pentru tevarie, steel flanges, stainless steel connections, și Racorduri din metale feroase pentru tevarie. Are sediul în Treviolo, Italia.

 5. GINOX SRL

  Italia

  Compania GINOX SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bride pentru robinetarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Otel inoxidabil, metal rods, couplings for industrial piping, fittings, și Otel inoxidabil. Are sediul în Caramagna Piemonte, Italia.

 6. TEJI VALVE GROUP CO., LTD

  China

  Compania TEJI VALVE GROUP CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bride pentru robinetarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile butterfly valves, solenoid valves, ball valves, și strainers. Are sediul în Zhejiang, China.

 7. PIPES & FITTINGS UK LTD

  Regatul Unit

  Compania PIPES & FITTINGS UK LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Bride pentru robinetarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pipes, valves, boiler pipes, și fasteners. Are sediul în Dartford, Regatul Unit.

 8. ABA BEUL GMBH

  Germania

  Compania ABA BEUL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bride pentru robinetarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Valve pentru robinetarie sanitara, și Valve pentru robinetarie sanitara. Are sediul în Attendorn, Germania.

 1. MEMIT FORNITORE INDUSTRIALI

  Italia

  Compania MEMIT FORNITORE INDUSTRIALI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bride pentru robinetarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Schimbatoare de caldura, Centrale termice, Schimbatoare de caldura, supplying machines for boiler works, Centrale termice, și components for the petrochemicals industry. Are sediul în Senago, Italia.

 2. SOCIETE DU JOINT ET PLASTIQUE

  Franta

  Compania SOCIETE DU JOINT ET PLASTIQUE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere de echipamente industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bride pentru robinetarie, Garnituri din metal, rings, Bride pentru robinetarie, joints, și Garnituri din metal. Are sediul în Grand Couronne, Franta.

 3. HAVIT HYDRAULIK GMBH

  Germania

  Compania HAVIT HYDRAULIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bride pentru robinetarie. Are sediul în Baar-Ebenhausen, Germania.

 4. FERRARI SRL

  Italia

  Compania FERRARI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bride pentru robinetarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile supply of flanges and fittings, steel flanges, și false flanges. Are sediul în Ravenna, Italia.

 5. IRLE BIEGETECHNIK GMBH

  Germania

  Compania IRLE BIEGETECHNIK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Bride pentru robinetarie. Are sediul în Kreuztal-Littfeld, Germania.

 6. G.E.ASRL

  Italia

  Compania G.E.ASRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bride pentru robinetarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile aluminium casting, aluminium flanges, shell mold casting, și Aluminium quality pressurized fusion. Are sediul în Castelseprio, Italia.

 7. ZWEI S KUNSTSTOFFE GMBH

  Germania

  Compania ZWEI S KUNSTSTOFFE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bride pentru robinetarie. Are sediul în Troisdorf, Germania.

 8. OFFSHORE PRODUCTS INTERNATIONAL LTD

  Regatul Unit

  Compania OFFSHORE PRODUCTS INTERNATIONAL LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din otel inox. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Benzi din fier si otel, Bride pentru robinetarie, Benzi din fier si otel, Bride pentru robinetarie, pipe fittings, și Valves. Are sediul în Inverurie, Regatul Unit.

 9. LANDEE FLANGE CO., LTD.

  Statele Unite ale Americii

  Compania LANDEE FLANGE CO., LTD., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bride pentru robinetarie. Are sediul în New York, Statele Unite ale Americii.

 10. F.C.T. FISCHER CORPORATION AND TRADE GMBH

  Germania

  Compania F.C.T. FISCHER CORPORATION AND TRADE GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Bride pentru robinetarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rings, forged. Are sediul în Filderstadt, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit