• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala

Rezultate pentru

Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala - Import export

 1. ROMPATENT DESIGN

  Romania

  Agentia de proprietate industriala Rompatent Design, specializata in protectia drepturilor de proprietate industriala in Romania, va propune dumneavoastra, cei care detineti un produs sau un semn distinctiv al creatiei intelectuale cu aplicabilitate industriala, sa constientizati importanta, adevarata valoare a realizarilor dvs. si pericolele la care va expuneti daca nu veti actiona eficient pentru protejarea acestora intr-o lume in care furtul intelectual imbraca atatea si atatea forme. Tocmai de aceea, ne-am propus ca inainte de toate sa va acordam consultanta de specialitate anterior inceperii oricarei proceduri in fata autoritatilor competente pentru inregistrarea creatiilor dvs., fie ca ne referim la o inventie, la un model de utilitate, la o marca de comert sau de servicii si nu in ultimul rand la un desen sau model industrial. Intelegem sa raspundem cu promptitudine oricarei solicitari, indiferent daca veti alege sau nu, ca ulterior sa va reprezentam in demararea procedurilor legale, realizand de la inceput ca scopul unei agentii de profil nu este numai unul pur economic, de a face profit, ci si acela, ca alaturi de alte institutii ale statului roman, e adevarat, la alte dimensiuni si pe alte coordonate, sa combata fenomenul de furt intelectual, prin instrumentele legale puse la dispozitie, dar si prin o activitate de prevenire materializata in consultanta, cu urmari, de cele mai multe ori financiare asupra patrimoniului dvs.

 2. LEMMA & SANTOS INTELLECTUAL PROPERTY

  Brazilia

  Compania LEMMA & SANTOS INTELLECTUAL PROPERTY, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile trademark registration, patents, deposit of patents, și deposit of trademarks. Are sediul în São Paulo, Brazilia.

 3. SMAF & ASSOCIATES, LAW FIRM, STUDIO LEGALE

  Italia

  Compania SMAF & ASSOCIATES, LAW FIRM, STUDIO LEGALE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lawyers' office, commercial law, banking law, și administrative law. Are sediul în Milano (mi), Italia.

 4. AVERYANOV, RUSSIAN AND EURASIAN PATENT ATTORNEY

  Rusia

  Compania AVERYANOV, RUSSIAN AND EURASIAN PATENT ATTORNEY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Consiliere in domeniul brevetelor de inventie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala, patent protection, trademark registration, Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala, și Patents and trademarks. Are sediul în Saint Petersburg, Rusia.

 5. MALESCU LAW, PA - BUSINESS & IMMIGRATION LAWYERS

  Statele Unite ale Americii

  Compania MALESCU LAW, PA - BUSINESS & IMMIGRATION LAWYERS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. Are sediul în Miami, Statele Unite ale Americii.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DEMETRA S.R.L.

  Italia

  Compania DEMETRA S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marci - inregistrare si protectie, și Marci - inregistrare si protectie. Are sediul în Cairo Montenotte, Italia.

 2. STUDIO BREVETTI E MARCHI

  Italia

  Compania STUDIO BREVETTI E MARCHI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inginerie - birouri de studii industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala, Industrial patents, patents, Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala, și technical consultants on patents and trademarks. Are sediul în Conversano, Italia.

 3. SANDERSONS

  Regatul Unit

  Compania SANDERSONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Modele si desene industriale - inregistrare si protectie, trademark registration, intellectual property law, patent protection, și Modele si desene industriale - inregistrare si protectie. Are sediul în Colchester, Regatul Unit.

 4. KAUFMANN PATENT- UND RECHTSANWÄLTE

  Germania

  Compania KAUFMANN PATENT- UND RECHTSANWÄLTE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Consiliere in domeniul brevetelor de inventie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala, industrial property portfolio audits, trademark registration, și Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. Are sediul în Dresden, Germania.

 5. MARCAS POR EL MUNDO

  Spania

  Compania MARCAS POR EL MUNDO, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. Are sediul în Elda, Spania.

 1. 42VIRTUAL BUSINESS SERVICES GMBH

  Austria

  Compania 42VIRTUAL BUSINESS SERVICES GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere in domeniul brevetelor de inventie, Consiliere in domeniul brevetelor de inventie, și strategy consulting. Are sediul în Wien, Austria.

 2. SUGRAÑES PATENTES Y MARCAS

  Spania

  Compania SUGRAÑES PATENTES Y MARCAS, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile technical consultants on patents and trademarks, copy of patents, new vegetable products and trademarks, advice for infringements or imitations of patents, models, marks and copyright, și patent, trademark and copyright research. Are sediul în Barcelona, Spania.

 1. PORAJ KANCELARIA PRAWNO-PATENTOWA SP. Z O.

  Polonia

  Compania PORAJ KANCELARIA PRAWNO-PATENTOWA SP. Z O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Consiliere in domeniul brevetelor de inventie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Proprietatea asupra operelor artistice si literare - protectie, Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala, Proprietatea asupra operelor artistice si literare - protectie, advice for infringements or imitations of patents, models, marks and copyright, invention protection, și Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. Are sediul în Poznań, Polonia.

 2. PROTEGAS

  Liechtenstein, Principatul

  Compania PROTEGAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. Are sediul în Balzers, Liechtenstein, Principatul.

 3. LEGISMARK

  Spania

  Compania LEGISMARK, care își desfășoară activitatea în domeniul Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile patents. Are sediul în Murcia, Spania.

 4. WESTSIDE LAW FIRM

  Rusia

  Compania WESTSIDE LAW FIRM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drept - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala, Consiliere in domeniul brevetelor de inventie, Protejarea drepturilor de proprietate industriala, Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala, Consiliere in domeniul brevetelor de inventie, Protejarea drepturilor de proprietate industriala, și international business lawyers. Are sediul în Moscow, Rusia.

 5. ALPHA PATENTZEICHNUNGEN UG

  Germania

  Compania ALPHA PATENTZEICHNUNGEN UG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile graphic design, și Legal advice on design protection. Are sediul în Köln, Germania.

 6. MATEU & PRADES ABOGADOS

  Spania

  Compania MATEU & PRADES ABOGADOS, care își desfășoară activitatea în domeniul Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marci - inregistrare si protectie, Protejarea drepturilor de proprietate industriala, Marci - inregistrare si protectie, Protejarea drepturilor de proprietate industriala, patents, și copyright. Are sediul în GIRONA, Spania.

 7. BARON WARREN REDFERN

  Regatul Unit

  Compania BARON WARREN REDFERN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. Are sediul în Greater London, Regatul Unit.

 8. IMEKCO - INTELLECTUAL PROPERTY LAW FIRM IN UKRAINE

  Ucraina

  Compania IMEKCO - INTELLECTUAL PROPERTY LAW FIRM IN UKRAINE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere in domeniul brevetelor de inventie, Marci - inregistrare si protectie, Visable supports the Ukrainian companies, Patents and trademarks, Consiliere in domeniul brevetelor de inventie, patents, Marci - inregistrare si protectie, și Visable supports the Ukrainian companies. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

 1. SACEM LUXEMBOURG

  Luxemburg

  Compania SACEM LUXEMBOURG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile copyright, patents, și patent protection. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 2. CABINET BEAU DE LOMENIE

  Franta

  Compania CABINET BEAU DE LOMENIE, care își desfășoară activitatea în domeniul Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marci - inregistrare si protectie, Protejarea drepturilor de proprietate industriala, Exploatarea brevetelor, Modele si desene industriale - inregistrare si protectie, Marci - inregistrare si protectie, Protejarea drepturilor de proprietate industriala, Exploatarea brevetelor, și Modele si desene industriale - inregistrare si protectie. Are sediul în Paris, Franta.

 3. BIURO PATENTOWE HANNA BORAWSKA

  Polonia

  Compania BIURO PATENTOWE HANNA BORAWSKA, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marci - inregistrare si protectie, Marci - inregistrare si protectie, mouldings, licences and patents office, și patent, trademark and copyright research. Are sediul în Milanówek, Polonia.

 4. PREMARK

  Spania

  Compania PREMARK, care își desfășoară activitatea în domeniul Consiliere in domeniul brevetelor de inventie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala, Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala, technical consultants on patents and trademarks, patents, și trademark registration. Are sediul în BARCELONA, Spania.

 5. MARKS & CLERK

  Luxemburg

  Compania MARKS & CLERK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile patents, copyright, commercial service, și patent protection. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 6. FATMA KARAOGLU OZYURT- TURKISH PATENT AND TRADEMARK ATTORNEY - KIRMIZI DANISMANLIK LTD STI

  Turcia

  Compania FATMA KARAOGLU OZYURT- TURKISH PATENT AND TRADEMARK ATTORNEY - KIRMIZI DANISMANLIK LTD STI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile trademarks. Are sediul în Ankara, Turcia.

 7. LECOMTE & PARTNERS

  Luxemburg

  Compania LECOMTE & PARTNERS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile trademark protection, copyright, și Industrial patents. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 8. KIZILAY PATENT AND ENGINEERING

  Turcia

  Compania KIZILAY PATENT AND ENGINEERING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Consiliere in domeniul brevetelor de inventie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala, Marci - inregistrare si protectie, Protection, commercial - patents, Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala, și Marci - inregistrare si protectie. Are sediul în Ankara, Turcia.

 9. BCM LEGAL TEAM STUDIO LEGALE AREZZO

  Italia

  Compania BCM LEGAL TEAM STUDIO LEGALE AREZZO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile trademark registration, și advice on processing personal data. Are sediul în Arezzo, Italia.

 10. KAMIŃSKI ZBIGNIEW I SYN KANCELARIA PATENTOWA

  Polonia

  Compania KAMIŃSKI ZBIGNIEW I SYN KANCELARIA PATENTOWA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legal services. Are sediul în Warszawa, Polonia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala - Import export

Număr de rezultate

692 Intreprinderile