• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • birouri echipate si fabrici - servicii

Rezultate pentru

Birouri echipate si fabrici - servicii - Import export

 1. PHARMASERV GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Pharmaserv Logistics provides customized logistics services and pre-wholesale solutions for the biotech and pharmaceuticals industries. The flexible and scalable Biotech Distribution Platform offers safe storage, handling and packaging in accordance with AMG (German Medicinal Products Act) §13 as well as the distribution of temperature-critical and highly sensitive goods. Pharmaserv Logistics is a brand of Pharmaserv GmbH & Co. KG with its headquarters in the Industriepark Behringwerke Marburg.

 2. EUREGIO BUSINESS CENTER

  Belgia

  Verified by europages badge

  Euregio Business Center is located in Liège. EUB provides fully equipped and modular office space according to your needs as well as multimedia meeting rooms, conference call services, training courses, events, seminars. Real and virtual offices. Business addresses, high speed internet and wifi. Excellent access by public transport. Private car parks. 8 motorways 1 km. away. Brussels less than 1 hr away. Paris-Frankfurt-Amsterdam 2 hrs away and London 3 hrs away. 5 airports just 1 hour away.

 3. MICROCONTROL GMBH & CO. KG - SYSTEMHAUS FÜR AUTOMATISIERUNG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MICROCONTROL GMBH & CO. KG - SYSTEMHAUS FÜR AUTOMATISIERUNG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - sisteme de navigatie inteligente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Control si reglare - aparate si instrumente, Informatica - software, Semnalizare - sisteme si instalatii, Radare si radionavigatie, Electricitate - echipamente de distributie, Electricitate - componente si piese, Electricitate - aparate, Birouri echipate si fabrici - servicii, și Inginerie - asamblori industriali. Are sediul în Troisdorf, Germania.

 4. PROVISYS GMBH - KAMPFMITTELERKUNDUNG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania PROVISYS GMBH - KAMPFMITTELERKUNDUNG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Birouri echipate si fabrici - servicii. Are sediul în Dettenheim, Germania.

 5. TELEFONSERVICE- DIE TELEFONHELDEN

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania TELEFONSERVICE- DIE TELEFONHELDEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Birouri echipate si fabrici - servicii. Are sediul în Nürnberg, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. AP DIALOG GMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania AP DIALOG GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Birouri echipate si fabrici - servicii. Are sediul în Wien, Austria.

 2. MEKRATRONICS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MEKRATRONICS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - accesorii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie, Camere de filmat - cinematografie, Alarme si supraveghere - materiale si sisteme, Semiconductori, Birou - furnituri, Birouri echipate si fabrici - servicii, Inginerie - asamblori industriali, Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie, și Camere de filmat - cinematografie. Are sediul în Ergersheim, Germania.

 3. IHRETELEFONZENTRALE.DE

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania IHRETELEFONZENTRALE.DE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Birouri echipate si fabrici - servicii. Are sediul în Altenstadt, Germania.

 4. COPYSERVICE TOTAL

  Romania

  CopyService are ca domeniu de activitate service, vanzari, inchirieri copiatoare, imprimante, multifunctionale, faxuri, vanzarea consumabilelor originale si compatibile. Echipa noastra asigura service si piese de schimb pentru copiatoare si imprimante. Oferim consumabile originale si compatibile pentru Canon, Konica Minolta, HP, Samsung, Xerox, Lexmark, Toshiba. CopyService are in vedere dezvoltarea unei relatii de lunga durata cu clientii. Pentru aceasta oferim consultanta permanenta si gratuita, servicii in garantie si post garantie, pentru toate echipamentele tip Canon, Konica-Minolta, HP, Samsung, Xerox, Lexmark, Toshiba. Avem in portofoliu peste 130 de contracte de service, 200 copiatoare inchiriate si peste 3000 de clienti multumiti de serviciile noastre. Unul dintre atuurile noastre este rapiditatea. Avem ca timp maxim de raspuns 4 ORE. Livram din stoc consumabile si piese de schimb pentru majoritatea echipamentelor pe care le intretinem. Experienta acumulata timp de 20 de ani, ne recomanda pentru a va consilia in alegerea unui copiator, imprimanta, multifunctional nou sau second-hand. In acelasi timp si in alegerea consumabilelor astfel incat, cu un cost minim, sa nu faceti rabat de la calitatea printurilor. CopyService se ocupa de toate tipurile de echipamente de birou. Astfel scapati de multimea de contracte cu diverse firme pentru fiecare tip de xerox, imprimanta ce la-ti achizitionat sau doriti sa-l achizitionati. Va asteptam sa ne testati.

 5. VS COMUNICATION SRL

  Romania

  Furnished offices and industrial premises - services Present on the Romanian territory since 2007, we provide complete assistance to companies interested in relocating to Romania. We take care of all the necessary services: Juridical and legal support for business start-up; Logistics: research and preparation of office spaces, industrial and/or commercial spaces; Personnel management and recruitment services; Implementation of connectivity networks and related IT assistance; Our customers focus on their core business, we take care of the rest.

 1. WTS GMBH

  Germania

  Compania WTS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Birouri echipate si fabrici - servicii. Are sediul în Neuss, Germania.

 2. RCM IT REFURBISH CENTER GMBH

  Germania

  Compania RCM IT REFURBISH CENTER GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Birouri echipate si fabrici - servicii. Are sediul în Fellbach, Germania.

 1. MANZO KOMMUNIKATIONSMEDIEN INH. RENATE MANZO

  Germania

  Compania MANZO KOMMUNIKATIONSMEDIEN INH. RENATE MANZO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Birouri echipate si fabrici - servicii. Are sediul în Oedheim, Germania.

 2. GAMIR Y PÉREZ SERVICIOS EMPRESARIALES

  Spania

  Compania GAMIR Y PÉREZ SERVICIOS EMPRESARIALES, care își desfășoară activitatea în domeniul Birouri echipate si fabrici - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centre de afaceri, furnished office services, Furnished offices - office leasing, Centre de afaceri, și Rental, fully equipped offices. Are sediul în VALENCIA, Spania.

 3. KERN CONCEPTS

  Germania

  Compania KERN CONCEPTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Birouri echipate si fabrici - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile interior design and decoration advice, interior and exterior design, office divider, și furniture. Are sediul în München, Germania.

 4. PGS-PEGASUS-COMMUNICATION GMBH

  Germania

  Compania PGS-PEGASUS-COMMUNICATION GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Birouri echipate si fabrici - servicii. Are sediul în Berlin, Germania.

 5. OCML TRANSPORTE INH. CLAUDIA LANDMANN

  Germania

  Compania OCML TRANSPORTE INH. CLAUDIA LANDMANN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Birouri echipate si fabrici - servicii. Are sediul în Berlin, Germania.

 6. SESA SYSTEMS

  Franta

  Compania SESA SYSTEMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Birouri echipate si fabrici - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inginerie - asamblori industriali, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Inginerie - asamblori industriali, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, și safety signs for workplaces and premises. Are sediul în Criquebeuf-Sur-Seine, Franta.

 7. VETROSPACE OY

  Finlanda

  Compania VETROSPACE OY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Birouri echipate si fabrici - servicii. Are sediul în Liittoinen, Finlanda.

 8. BAU ARCHITECTENBUREAU B.& C.COUSSÉE

  Belgia

  Compania BAU ARCHITECTENBUREAU B.& C.COUSSÉE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inginerie - asamblori industriali. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Birouri echipate si fabrici - servicii, Birouri echipate si fabrici - servicii, architectural firms, și slabs for building trade. Are sediul în Roeselare, Belgia.

 1. AAA ESPACE ENTREPRISES DELTA

  Franta

  Compania AAA ESPACE ENTREPRISES DELTA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Birouri echipate si fabrici - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile office rental, și addresses and domiciles. Are sediul în Toulouse, Franta.

 2. NCI LUXEMBOURG

  Luxemburg

  Compania NCI LUXEMBOURG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Birouri echipate si fabrici - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sali pentru sarbatori si receptii, Furnished offices - office leasing, renting of meeting-rooms, conference hall rental, și Sali pentru sarbatori si receptii. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 3. CAP INNOVE

  Belgia

  Compania CAP INNOVE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Birouri echipate si fabrici - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Furnished offices - office leasing, furnished office rental, Rental, fully equipped offices, și renting of meeting-rooms. Are sediul în Nivelles, Belgia.

 4. EVOLTA

  Belgia

  Compania EVOLTA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Birouri echipate si fabrici - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inginerie - asamblori industriali, Inginerie - asamblori industriali, urban architects, services for public works, și consulting for the creation of large construction works. Are sediul în Brussel, Belgia.

 5. STUDIEBURO DE KLERCK

  Belgia

  Compania STUDIEBURO DE KLERCK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inginerie - asamblori industriali. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Birouri echipate si fabrici - servicii, Birouri echipate si fabrici - servicii, și Engineering, consultancies. Are sediul în Brugge, Belgia.

 6. CIRTES SRC

  Franta

  Compania CIRTES SRC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Birouri echipate si fabrici - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inginerie - asamblori industriali, Ambalaje - societati, Inginerie - asamblori industriali, Ambalaje - societati, și 3d printer. Are sediul în St Die Des Vosges, Franta.

 7. INNOVATORIUM

  Danemarca

  Compania INNOVATORIUM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Birouri echipate si fabrici - servicii. Are sediul în Herning, Danemarca.

 8. SECRÉTARIAT DU MAS

  Franta

  Compania SECRÉTARIAT DU MAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Birouri echipate si fabrici - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Secretariat - servicii, addresses and domiciles, translation agency, Secretariat - servicii, și Furnished offices - office leasing. Are sediul în Le Soler, Franta.

 9. ZÜBLIN UMWELTTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania ZÜBLIN UMWELTTECHNIK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inginerie - asamblori industriali. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Birouri echipate si fabrici - servicii, Birouri echipate si fabrici - servicii, și waste collecion and disposal. Are sediul în Stuttgart, Germania.

 10. ENGEL & VÖLKERS SALZBURG - E & V LIEGENSCHAFTSVERMITTLUNG GMBH

  Austria

  Compania ENGEL & VÖLKERS SALZBURG - E & V LIEGENSCHAFTSVERMITTLUNG GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisari, Lucrari publice - antreprenori, Birouri echipate si fabrici - servicii, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Finisari, Lucrari publice - antreprenori, Birouri echipate si fabrici - servicii, și Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti. Are sediul în Anif, Austria.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Birouri echipate si fabrici - servicii - Import export

Număr de rezultate

27.566 Intreprinderile