• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • asociatii pentru protectia mediului

Rezultate pentru

Asociatii pentru protectia mediului - Import export

 1. NATUR&ËMWELT

  Luxemburg

  Compania NATUR&ËMWELT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asociatii pentru protectia mediului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Organizatii educative, Organizatii educative, environmental protection, și nature-environment guide. Are sediul în Kockelscheuer, Luxemburg.

 2. TERRAFINITI

  Regatul Unit

  Compania TERRAFINITI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asociatii pentru protectia mediului. Are sediul în Guildford, Regatul Unit.

 3. ECO LABEL

  Statele Unite ale Americii

  Compania ECO LABEL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asociatii pentru protectia mediului. Are sediul în Newyork, Statele Unite ale Americii.

 4. BERUFSGENOSSENSCHAFT ROHSTOFFE UND CHEMISCHE INDUSTRIE (BG RCI)

  Germania

  Compania BERUFSGENOSSENSCHAFT ROHSTOFFE UND CHEMISCHE INDUSTRIE (BG RCI), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asociatii pentru protectia mediului. Are sediul în Heidelberg, Germania.

 5. FONDATION GREENFINITY LYONESS

  Franta

  Compania FONDATION GREENFINITY LYONESS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asociatii si organizatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asociatii pentru protectia mediului, Ecology - protection of the environment, și Asociatii pentru protectia mediului. Are sediul în Paris, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. EKO-KONSULT

  Polonia

  Compania EKO-KONSULT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asociatii pentru protectia mediului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile expert activities. Are sediul în Boleszkowice, Polonia.

 2. ASSOCIAZIONE PROVINCIALE PROPRIETA' EDILIZIA

  Italia

  Compania ASSOCIAZIONE PROVINCIALE PROPRIETA' EDILIZIA, care își desfășoară activitatea în domeniul Federatii, grupari si sindicate profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Asociatii pentru protectia mediului, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, și Asociatii pentru protectia mediului. Are sediul în Parma, Italia.

 3. NUOVAIMPRESA CONFCOMMERCIO STUDIO CANNIZZO S.N.C.

  Italia

  Compania NUOVAIMPRESA CONFCOMMERCIO STUDIO CANNIZZO S.N.C., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asociatii pentru protectia mediului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sindicate profesionale, Federatii, grupari si sindicate profesionale, Sindicate profesionale, și Federatii, grupari si sindicate profesionale. Are sediul în Catania, Italia.

 4. MAGISTRATO DELLE CONTRADE

  Italia

  Compania MAGISTRATO DELLE CONTRADE, care își desfășoară activitatea în domeniul Asociatii pentru protectia mediului. Are sediul în Siena, Italia.

 5. COLDIRETTI

  Italia

  Compania COLDIRETTI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asociatii pentru protectia mediului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sindicate profesionale, și Sindicate profesionale. Are sediul în LECCE, Italia.

 1. FEDERSANITA' A.N.C.I. FRIULI V.G.

  Italia

  Compania FEDERSANITA' A.N.C.I. FRIULI V.G., care își desfășoară activitatea în domeniul Asociatii pentru protectia mediului. Are sediul în Udine, Italia.

 2. ASSOCIAZIONE GIANMARIO BERETTA PER LA LOTTA CONTRO L'INFARTO COMO CUORE ONLUS

  Italia

  Compania ASSOCIAZIONE GIANMARIO BERETTA PER LA LOTTA CONTRO L'INFARTO COMO CUORE ONLUS, care își desfășoară activitatea în domeniul Asociatii pentru protectia mediului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asociatii civice, financial assistance, și Asociatii civice. Are sediul în Como, Italia.

 1. CASSA EDILE AMICA

  Italia

  Compania CASSA EDILE AMICA, care își desfășoară activitatea în domeniul Asociatii pentru protectia mediului. Are sediul în Catania, Italia.

 2. INFOSOSTENIBILE

  Italia

  Compania INFOSOSTENIBILE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asociatii pentru protectia mediului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sustainable development. Are sediul în Bergamo, Italia.

 3. FONDO BANCHE ASSICURAZIONI

  Italia

  Compania FONDO BANCHE ASSICURAZIONI, care își desfășoară activitatea în domeniul Asociatii pentru protectia mediului. Are sediul în Roma, Italia.

 4. ICIC ISTITUTO DI CERTIFICAZIONE QUALITA IMPRESE E SERVIZI PER LE COSTRUZIONI

  Italia

  Compania ICIC ISTITUTO DI CERTIFICAZIONE QUALITA IMPRESE E SERVIZI PER LE COSTRUZIONI, care își desfășoară activitatea în domeniul Asociatii pentru protectia mediului. Are sediul în Roma, Italia.

 5. CENTRO ITALIANO SMALTI PORCELLANATI C.I.S.P.

  Italia

  Compania CENTRO ITALIANO SMALTI PORCELLANATI C.I.S.P., care își desfășoară activitatea în domeniul Asociatii pentru protectia mediului. Are sediul în Pero, Italia.

 6. ASSOCIAZIONE SICILIANA LEUCEMIE E TUMORI INFANZIA

  Italia

  Compania ASSOCIAZIONE SICILIANA LEUCEMIE E TUMORI INFANZIA, care își desfășoară activitatea în domeniul Asociatii pentru protectia mediului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asociatii civice, toy library, și Asociatii civice. Are sediul în Palermo, Italia.

 7. ASSOCIAZIONE KONNEX ITALIA

  Italia

  Compania ASSOCIAZIONE KONNEX ITALIA, care își desfășoară activitatea în domeniul Asociatii pentru protectia mediului. Are sediul în Milano, Italia.

 8. ASSOCIAZIONE ITALIANA EDUCAZIONE DEMOGRAFICA

  Italia

  Compania ASSOCIAZIONE ITALIANA EDUCAZIONE DEMOGRAFICA, care își desfășoară activitatea în domeniul Asociatii pentru protectia mediului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii conexe in domeniul sanatatii, și Servicii conexe in domeniul sanatatii. Are sediul în Sassari, Italia.

 1. ASSOCIAZIONE LA LOPPA

  Italia

  Compania ASSOCIAZIONE LA LOPPA, care își desfășoară activitatea în domeniul Asociatii pentru protectia mediului. Are sediul în Cairo Montenotte, Italia.

 2. SOCREM - SOCIETA' BERGAMASCA CREMAZIONE

  Italia

  Compania SOCREM - SOCIETA' BERGAMASCA CREMAZIONE, care își desfășoară activitatea în domeniul Asociatii pentru protectia mediului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambulante si transporturi funerare, Transporturi funerare, Ambulante si transporturi funerare, și Transporturi funerare. Are sediul în Bergamo, Italia.

 3. BUCANEVE (SOC.COOP.R.L.)

  Italia

  Compania BUCANEVE (SOC.COOP.R.L.), care își desfășoară activitatea în domeniul Asociatii pentru protectia mediului. Are sediul în Bardi, Italia.

 4. FORGEST S.R.L.

  Italia

  Compania FORGEST S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asociatii pentru protectia mediului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile quality system control and verification consultants. Are sediul în Lamezia Terme, Italia.

 5. FONDAZIONE CASSA DI RISPARMIO DELLA PROVINCIA DELL'AQUILA

  Italia

  Compania FONDAZIONE CASSA DI RISPARMIO DELLA PROVINCIA DELL'AQUILA, care își desfășoară activitatea în domeniul Productia si difuzarea materialelor artistice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asociatii pentru protectia mediului, Asociatii civice, Asociatii pentru protectia mediului, și Asociatii civice. Are sediul în L'aquila, Italia.

 6. A.S.A. DOLOMITI S.R.L.

  Italia

  Compania A.S.A. DOLOMITI S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Asigurari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asociatii pentru protectia mediului, Asigurari de sanatate, Asociatii pentru protectia mediului, și Asigurari de sanatate. Are sediul în Cortina D'ampezzo, Italia.

 7. CLAUSTHALER UMWELTTECHNIKINSTITUT GMBH (CUTEC-INSTITUT)

  Germania

  Compania CLAUSTHALER UMWELTTECHNIKINSTITUT GMBH (CUTEC-INSTITUT), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Control de calitate si certificare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asociatii pentru protectia mediului, Laboratoare pentru controlul mediului, Asociatii pentru protectia mediului, și Laboratoare pentru controlul mediului. Are sediul în Clausthal-Zellerfeld, Germania.

 8. ESPERTA ASSICURAZIONI S.R.L.

  Italia

  Compania ESPERTA ASSICURAZIONI S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Asociatii pentru protectia mediului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asigurari de sanatate, Asigurari contra furtului, Asigurari de sanatate, și Asigurari contra furtului. Are sediul în Spoleto, Italia.

 9. CENTRO STUDI FERRARI

  Italia

  Compania CENTRO STUDI FERRARI, care își desfășoară activitatea în domeniul Asociatii pentru protectia mediului. Are sediul în Roma, Italia.

 10. ALT ASSOCIAZIONE PER LA LOTTA ALLA TROMBOSI

  Italia

  Compania ALT ASSOCIAZIONE PER LA LOTTA ALLA TROMBOSI, care își desfășoară activitatea în domeniul Asociatii pentru protectia mediului. Are sediul în Milano, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit