• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • asistenta pentru persoane

Rezultate pentru

Asistenta pentru persoane - Import export

 1. M&B PROPRETÉ

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania M&B PROPRETÉ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatenie - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatarea cladirilor, Societati de curatenie, Asistenta pentru persoane, Curatarea cladirilor, Societati de curatenie, și Asistenta pentru persoane. Are sediul în Tourcoing, Franta.

 2. BRETONNET NETTOYAGE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania BRETONNET NETTOYAGE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatarea cladirilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatenie - servicii, Curatenie industriala, Asistenta pentru persoane, Curatenie - servicii, Curatenie industriala, și Asistenta pentru persoane. Are sediul în Bonneville, Franta.

 3. AUSTRIAMED

  Austria

  Intermediere la cele mai bune spitale și clinici medicale din Austria Gratuit - A doua opinie medicală de la specialiști de top Rapid! Eficient! În siguranță!

 4. RESIDENCIA GERIÁTRICA ADEMA

  Spania

  Compania RESIDENCIA GERIÁTRICA ADEMA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asistenta pentru persoane. Are sediul în Cádiz, Spania.

 5. JOINTOMART

  Regatul Unit

  Compania JOINTOMART, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asistenta pentru persoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile remote working, e-commerce, plumber, și Cleaners. Are sediul în London, Regatul Unit.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. AB-LUX RELOCATION SERVICES

  Luxemburg

  Compania AB-LUX RELOCATION SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asistenta pentru persoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asistenta administrativa, Experti imobiliari - comert si industrie, Agentii imobiliare - comert si industrie, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Asistenta administrativa, Experti imobiliari - comert si industrie, Agentii imobiliare - comert si industrie, și Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti. Are sediul în Luxembourg-Grund, Luxemburg.

 2. ACCELIB

  Franta

  Compania ACCELIB, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ascensoare, lifturi pentru marfuri, scari rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale medicale, Asistenta pentru persoane, Materiale medicale, și Asistenta pentru persoane. Are sediul în Colombes, Franta.

 3. AM CLEAN

  Franta

  Compania AM CLEAN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asistenta pentru persoane. Are sediul în Joinville-Le-Pont, Franta.

 4. IPNOSI REGRESSIVA ALLE VITE PRECEDENTI - IPNOSIAMO

  Italia

  Compania IPNOSI REGRESSIVA ALLE VITE PRECEDENTI - IPNOSIAMO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asistenta pentru persoane. Are sediul în San Giovanni In Marignano, Italia.

 5. RESIDENCIA CALA ESTANCIA

  Spania

  Compania RESIDENCIA CALA ESTANCIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asistenta pentru persoane. Are sediul în Can Pastilla (palma)-Illes Balears, Spania.

 1. GREGORY COMS

  Franta

  Compania GREGORY COMS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asistenta pentru persoane. Are sediul în Deuil La Barre, Franta.

 2. NONSTOP PFLEGEVERMITTLUNG UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Germania

  Compania NONSTOP PFLEGEVERMITTLUNG UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asistenta pentru persoane. Are sediul în Berlin, Germania.

 1. UNGTERAPI

  Danemarca

  Compania UNGTERAPI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asistenta pentru persoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile psychoanalysis, treatments for depression, cognitive and behavioural therapy, și individual therapy. Are sediul în København K, Danemarca.

 2. ASAD SOINS ET AIDE À DOMICILE

  Franta

  Compania ASAD SOINS ET AIDE À DOMICILE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asistenta pentru persoane. Are sediul în Colmar, Franta.

 3. GABINET PSYCHOTERAPII NATALIA ZŁOTEK

  Polonia

  Compania GABINET PSYCHOTERAPII NATALIA ZŁOTEK, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Asistenta pentru persoane. Are sediul în Rzeszów, Polonia.

 4. RESIDENCIA BENALSOL

  Spania

  Compania RESIDENCIA BENALSOL, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii sociale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asistenta pentru persoane, Asistenta pentru persoane, și charitable institutions. Are sediul în Arroyo De La Miel (benalmadena)-Málaga, Spania.

 5. THE MALTA PROFESSIONAL WRITE TEAM

  Malta

  Compania THE MALTA PROFESSIONAL WRITE TEAM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asistenta pentru persoane. Are sediul în Marsaskala, Malta.

 6. ULMER PFLEGE24

  Germania

  Compania ULMER PFLEGE24, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asistenta pentru persoane. Are sediul în Neu-Ulm, Germania.

 7. ÇÖZÜM HUKUK BÜROSU

  Turcia

  Compania ÇÖZÜM HUKUK BÜROSU, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asistenta pentru persoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Solicitor's office., și lawyer. Are sediul în Izmit, Turcia.

 8. PRIMECARE PFLEGEAGENTUR

  Germania

  Compania PRIMECARE PFLEGEAGENTUR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asistenta pentru persoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Recrutare internationala de personal, și Recrutare internationala de personal. Are sediul în Memmingen, Germania.

 1. DUEMILAUNO AGENZIA SOCIALE SOCIETA' COOPERATIVA SOCIALE - ONLUS

  Italia

  Compania DUEMILAUNO AGENZIA SOCIALE SOCIETA' COOPERATIVA SOCIALE - ONLUS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asistenta pentru persoane. Are sediul în Muggia, Italia.

 2. SONIA CAROD, PSICÓLOGA

  Spania

  Compania SONIA CAROD, PSICÓLOGA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asistenta pentru persoane. Are sediul în El Prat De Llobregat, Spania.

 3. COV SERVICE PRESTITO FINANZIARIA

  Italia

  Compania COV SERVICE PRESTITO FINANZIARIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Banci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finantarea, garantarea si gestionarea creantelor comerciale, Finantare si credit - societati, Asistenta pentru persoane, International financing, Finantarea, garantarea si gestionarea creantelor comerciale, Finantare si credit - societati, și Asistenta pentru persoane. Are sediul în Roma, Italia.

 4. SOS SAHEL INTERNATIONAL LUXEMBOURG

  Luxemburg

  Compania SOS SAHEL INTERNATIONAL LUXEMBOURG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asistenta pentru persoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile international organisations, și food safety. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 5. FUNDACIÓN ATILANO SÁNCHEZ SÁNCHEZ

  Spania

  Compania FUNDACIÓN ATILANO SÁNCHEZ SÁNCHEZ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asistenta pentru persoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile health care, wheelchair rental, și system assistance. Are sediul în Madrid, Spania.

 6. CENTRE D'INITIATIVE ET DE GESTION LOCAL

  Luxemburg

  Compania CENTRE D'INITIATIVE ET DE GESTION LOCAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asistenta pentru persoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mediu inconjurator - servicii, Servicii culturale, gardening, children's workshops, Mediu inconjurator - servicii, și Servicii culturale. Are sediul în Esch-Sur-Alzette, Luxemburg.

 7. FONDATION PRO FAMILIA

  Luxemburg

  Compania FONDATION PRO FAMILIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asistenta pentru persoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Organizatii educative, Servicii conexe in domeniul sanatatii, Organizatii educative, Servicii conexe in domeniul sanatatii, și psychological and physical treatment for well-being. Are sediul în Dudelange, Luxemburg.

 8. EUROPEAN RELOCATION SERVICES

  Luxemburg

  Compania EUROPEAN RELOCATION SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asistenta pentru persoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile moving abroad, school removals, și residence permit renewal. Are sediul în Bertrange, Luxemburg.

 9. CLINICA JAVIER DE LA NUEZ

  Spania

  Compania CLINICA JAVIER DE LA NUEZ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asistenta pentru persoane. Are sediul în Mairena Aljarafe, Spania.

 10. CIGL RUMELANGE

  Luxemburg

  Compania CIGL RUMELANGE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asistenta pentru persoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile advice on paid employment, training and coaching, Training in rescue and first aid, și vocational training. Are sediul în Rumelange, Luxemburg.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit