• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • antrepozite vamale

Rezultate pentru

Antrepozite vamale - Import export

 1. SEAFRIGO COLDSTORAGE BELGIUM

  Belgia

  Verified by europages badge

  Strategic distribution, installation of warehousing and freight forwarding with unrivalled access to the main constantly growing routing centre in the supermarket and European retail market in the port of Antwerp. Antwerp Cold Stores is the largest logistic cluster for the food industry at Antwerp docks, just a stone's throw away from the main container terminals. Antwerp port is located in the economic heart of Europe and supplies the main consumer areas.

 2. TAAN COMERÇ

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania TAAN COMERÇ, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Antrepozite vamale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tranzit aeroportuar, customs carrier, Customs agency Excises Transit, Tranzit aeroportuar, Customs export, Import Export agents, Customs management, și Forwarding agents. Are sediul în Barcelona, Spania.

 3. SEREDA GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SEREDA GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Antrepozite vamale. Are sediul în Wustermark, Germania.

 4. FRIOTEIS

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania FRIOTEIS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Camere reci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Antrepozite frigorifice, Antrepozite vamale, Customs, bonded warehouses, customs warehouse, goods custody, Antrepozite frigorifice, Antrepozite vamale, refrigerated port warehouses, și deep-frozen food storage. Are sediul în Vigo-Pontevedra, Spania.

 5. CONHEXA SA

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania CONHEXA SA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Stocare in depozite si antrepozite - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tranzit portuar, Antrepozite frigorifice, Antrepozite vamale, Transporturi la temperatura controlata, frozen product warehousing, fresh produce warehousing, Distribution of fresh produce, logistics services, și Port logistics. Are sediul în Steenvoorde, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ROTHAUER & WOLFSGRUBER ZOLL - LOGISTIK GESMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania ROTHAUER & WOLFSGRUBER ZOLL - LOGISTIK GESMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Antrepozite vamale. Are sediul în Pinsdorf, Austria.

 2. STANDIC

  Olanda

  Compania STANDIC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Stocare in depozite si antrepozite - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Antrepozite vamale, Flammable liquid storage, și Antrepozite vamale. Are sediul în Dordrecht, Olanda.

 3. DSV ROAD D.O.O.SERBIA

  Serbia

  Compania DSV ROAD D.O.O.SERBIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier - servicii logistice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Antrepozite vamale, logistics services, Antrepozite vamale, distributors, și door-to-door services. Are sediul în Krnješevci, Serbia.

 4. TRANSPORTES ENCARNACIÓN GIMÉNEZ

  Spania

  Compania TRANSPORTES ENCARNACIÓN GIMÉNEZ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Stocare in depozite si antrepozite - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Antrepozite vamale, Gestiunea stocurilor in antrepozite - servicii, Transport rutier international de marfuri, Containere - trasnsport maritim, Antrepozite vamale, Gestiunea stocurilor in antrepozite - servicii, Transport rutier international de marfuri, și Containere - trasnsport maritim. Are sediul în Picassent (valencia), Spania.

 5. COTRANSA - CONTRATACIÓN DE TRANSPORTES SABADELL S.L.

  Spania

  Compania COTRANSA - CONTRATACIÓN DE TRANSPORTES SABADELL S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Antrepozite vamale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier, Transport rutier, international forwarding agent, și national courier. Are sediul în Sabadell-Barcelona, Spania.

 1. SEIFERT POLSKA SP. ZO.O.

  Polonia

  Compania SEIFERT POLSKA SP. ZO.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Antrepozite vamale. Are sediul în Mysłowice, Polonia.

 2. LIERSE WAREHOUSING & HANDLING

  Belgia

  Compania LIERSE WAREHOUSING & HANDLING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier - servicii logistice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inchirierea antrepozitelor, Antrepozite vamale, Stocare in depozite si antrepozite - servicii, Logistica in antrepozite, Inchirierea antrepozitelor, Antrepozite vamale, Stocare in depozite si antrepozite - servicii, și Logistica in antrepozite. Are sediul în Herentals, Belgia.

 1. KWL EUROPEAN WAREHOUSING & LOGISTICS

  Olanda

  Compania KWL EUROPEAN WAREHOUSING & LOGISTICS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Logistica in antrepozite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Antrepozite vamale, Logistica integrata, integrated logistics services, Antrepozite vamale, customs warehouses, și Logistica integrata. Are sediul în Ulestraten (maastricht Region), Olanda.

 2. BREXIT SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania BREXIT SP. Z O.O., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Antrepozite vamale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile logistics. Are sediul în Chełm, Polonia.

 3. NVK OÜ

  Estonia

  Compania NVK OÜ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Antrepozite vamale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile transport services, și import and export declarations. Are sediul în Maardu, Estonia.

 4. BLS LOGISCTIC SERVICES GMBH

  Germania

  Compania BLS LOGISCTIC SERVICES GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Comert electronic - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Antrepozite vamale, Import-export - agenti, Antrepozite vamale, Import-export - agenti, și Customs clearance. Are sediul în Ratingen, Germania.

 5. CRANE WORLDWIDE LOGISTICS

  Germania

  Compania CRANE WORLDWIDE LOGISTICS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Logistica integrata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Antrepozite vamale, corporate logistics, și Antrepozite vamale. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

 6. AHLERS

  Belgia

  Compania AHLERS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Logistica integrata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Antrepozite vamale, Transporturi securizate, Antrepozite vamale, și Transporturi securizate. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 7. LOGI'S

  Tunisia

  Compania LOGI'S, care își desfășoară activitatea în domeniul Logistica in antrepozite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Antrepozite vamale, Stocare in depozite si antrepozite - servicii, Expeditori si consolidatori, Haine de lucru si protectie, Antrepozite vamale, Stocare in depozite si antrepozite - servicii, Expeditori si consolidatori, și Haine de lucru si protectie. Are sediul în TUNIS, Tunisia.

 8. MIL CUSTOM BONDED WAREHOUSES

  Turcia

  Compania MIL CUSTOM BONDED WAREHOUSES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Antrepozite vamale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Logistica in antrepozite, Customs, bonded warehouses, și Logistica in antrepozite. Are sediul în Mersin, Turcia.

 1. TRIMOND GMBH

  Germania

  Compania TRIMOND GMBH, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri esentiale si rezinoide. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Antrepozite vamale, raw materials, dangerous goods, și Antrepozite vamale. Are sediul în Pinneberg, Germania.

 2. STTI

  Franta

  Compania STTI, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Comisionari in vama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier international de marfuri, Antrepozite vamale, Customs agency Excises Transit, Transport rutier international de marfuri, Antrepozite vamale, și customs agency. Are sediul în Rosières-Près-Troyes, Franta.

 3. MB WAREHOUSE

  Republica Ceha

  Compania MB WAREHOUSE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Stocare in depozite si antrepozite - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gestiunea stocurilor in antrepozite - servicii, Antrepozite vamale, Logistica in antrepozite, Transport rutier - servicii logistice, Gestiunea stocurilor in antrepozite - servicii, Antrepozite vamale, Logistica in antrepozite, și Transport rutier - servicii logistice. Are sediul în Klecany, Republica Ceha.

 4. GRAND PORT MARITIME DE DUNKERQUE

  Franta

  Compania GRAND PORT MARITIME DE DUNKERQUE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Docuri si antrepozite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Antrepozite vamale, Administratii portuare, Antrepozite vamale, și Administratii portuare. Are sediul în Dunkerque Cedex 1, Franta.

 5. IRMAK SOGUK VE SERBEST DEPOLARI

  Turcia

  Compania IRMAK SOGUK VE SERBEST DEPOLARI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Antrepozite vamale. Are sediul în Izmir, Turcia.

 6. AGENCIA DE ADUANAS VICENTE MILARA

  Spania

  Compania AGENCIA DE ADUANAS VICENTE MILARA, care își desfășoară activitatea în domeniul Antrepozite vamale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Comisionari pentru transporturi internationale, Comisionari pentru transporturi internationale, international transport, import/export service, și customs services. Are sediul în Valencia, Spania.

 7. POLEX EXPRESS LLC

  Ucraina

  Compania POLEX EXPRESS LLC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Antrepozite vamale. Are sediul în Kharkiv, Ucraina.

 8. INTOPEX TRANSIT OU

  Estonia

  Compania INTOPEX TRANSIT OU, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Antrepozite vamale. Are sediul în Maardu, Estonia.

 9. MACO CUSTOMS SERVICE BELGIUM

  Belgia

  Compania MACO CUSTOMS SERVICE BELGIUM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Antrepozite vamale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile customs services, customs assistance, și customs operations. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 10. SHENZHEN SHUN TAI CANG LOGISTICS CO.,LTD

  China

  Compania SHENZHEN SHUN TAI CANG LOGISTICS CO.,LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Antrepozite vamale. Are sediul în Shenzhen, China.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit