• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • agricultura - servicii

Rezultate pentru

Agricultura - servicii - Import export

 1. DINASTY HARPEN

  Franta

  Verified by europages badge

  "Our mission: to supply the world's freshest best quality vegetables at keen prices”. Since 2022, DINASTY HARPEN has been the potato and onion specialist exporter. We are available all year round to supply suitable, excellent quality products. Everyone in our company understands our mission. So, we work extremely hard to make the difference. Our young, dynamic team members will guide you to take the best decisions. The firm exports and distributes a variety of products wholesale, primarily, vegetables such as potatoes and onions. We are a sound, well-built and integrated team, whose aim is to ensure the export of potatoes and onions to West Africa. The company has a duty to supply quality products through a professional service to offer a secure environment for our customers' investments to gain their trust. Feel free to contact us for more information!

 2. MOUNTAIN ROSE BULGARIA LTD

  Bulgaria

  Verified by europages badge

  Compania MOUNTAIN ROSE BULGARIA LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile AGRICULTURA ECOLOGICA, Rose oil, Rose Water, Rosehip seed Oil, Dry Herbs, AGRICULTURA ECOLOGICA, dry rose petals, Rosehip seed oil, și 100% natural essential oils. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 3. EA PLUS ECOMMODITY

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania EA PLUS ECOMMODITY, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Productie agricola, Agricultura - servicii, Cereale si seminte, AGRICULTURA ECOLOGICA, Fructe tropicale, foodstuffs - import/export, food industry, Import-Export foodstuffs, și seed oils. Are sediul în Virsac, Franta.

 4. AGENCE INTERIM AGRIKA 22

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania AGENCE INTERIM AGRIKA 22, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Munca termporara - recrutare internationala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabinet de recrutare, Recrutare personal, Agricultura - servicii, Serviciu hotelier, Cabinet de recrutare, Recrutare personal, Agricultura - servicii, și Serviciu hotelier. Are sediul în Guingamp, Franta.

 5. FB ARENA

  Bulgaria

  Verified by europages badge

  Compania FB ARENA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Recrutare internationala de personal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Munca termporara - recrutare internationala, Recrutare personal, Cabinet de recrutare, Agricultura - servicii, Munca termporara - recrutare internationala, Recrutare personal, manual labour, manpower, și specialised labour. Are sediul în Varna, Bulgaria.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ARAMENDI

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ARAMENDI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura - servicii, și Agricultura - servicii. Are sediul în Hasparen, Franta.

 2. ETS BOUVET NICOLAS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ETS BOUVET NICOLAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura - import-export, Cresterea animalelor - servicii, Farmer, Agricultura - import-export, Cresterea animalelor - servicii, și agricultural products. Are sediul în Livet, Franta.

 3. PAULOWNIA EUROPA

  Romania

 4. SC ELUNOS SRL

  Romania

  ELUNOS SRL GAESTI, este o societate cu sediul in oraşul Gaesti, Str. Acad. S. Cioculescu, Nr. 90 Jud. Dambovita, cod fiscal RO35777663, inregistrata la Oficiul Registrul Comertului sub numarul J15/285/2016. Societatea este persoana juridica romana constituita in forma societatii cu raspundere limitata, avand 50 de angajati, cu contract de munca pe durata nedeterminata.Domeniul de activitate este Comertul cu ridicata specializat de produse, obiectulprincipal de activitate fiind comert cu ridicata al produselor Chimice. Activitatilesecundare ale obiectului de activitate sunt comertul specializat al produselornealimentare, transporturi rutiere de marfuri, comert al carburantilor pentru autovehicule, comert cu amanuntul al articolelor si aparatelor electrocasnice, intermedieri in comertul cu materii prime agricole, intermedieri in comertul cu materiale de constructii, etc.Elunos SRL este cel mai mare distribuitor de îngrășăminte chimice din Dambovita. Compania distribuie azotat de amoniu, nitrocalcar, uree, îngrășăminte complexe. Pe langa ingrasaminte chimice avem o gama larga de furaje cum ar fii *baloti de lucerna (alpha alpha), porumb , tarata de grau.

 5. ASOCIATIA STUPARUL BANATEAN

  Romania

  Asociatie non profit constituita in anul 2003 ce are ca domeniu de activitate APICULTURA.Obiectivele principale sunt de promovare a intereselor apicultorilor in relatia cu alte asociatii si institutiile statului. Promoveaza produsele apicultorilor si desfasoara o activitate sustinuta de perfectionare profesionala in domeniul apicol. Dezvolta un management integrat al proiectelor din PNDR. Dezvoltam o campanie de marire si multiplicare a bazei melifere factor determinant al cresterii competitivitatii produselor albinelor. Desfasuram expozitii apicole prin targuri de primavara si toamna la Clubul Apicultorilor Banateni. Sustinem Programul National Apicol pentru membrii asociatiei. Pentru toti apicultorii interesati ne ocupam de Asigurari prin Fondul Mutual. Sustinem sistem de organizare de tip umbrela al FEDERALIZARII pe domeniul de activitate, Suntem printre fondatorii federatiei , , ROMAPIS" FEDERATIA ASOCIATIILOR APICOLE DIN ROMANIA.

 1. YENİ KADIOĞLU PLASTİK

  Turcia

  Compania YENİ KADIOĞLU PLASTİK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. Are sediul în Nevşehi̇r, Turcia.

 2. SAM NEGOCE INTER TRANS - SNIT

  Franta

  Compania SAM NEGOCE INTER TRANS - SNIT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Stocare in depozite si antrepozite - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura - servicii, Vehicule la mana a doua, soya beans, Agricultura - servicii, import and export declarations, și Vehicule la mana a doua. Are sediul în Saint Denis, Franta.

 1. NATURALBIO - RUI VELOSO SANTOS UNIP LDA

  Portugalia

  Compania NATURALBIO - RUI VELOSO SANTOS UNIP LDA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante fructifere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura - servicii, Agricultura - servicii, Farming consultancy, Consulting services in vineyard creation, și vineyard. Are sediul în Braga, Portugalia.

 2. WORLDWIDE VINEYARDS - INNESTO DELLA VITE

  Italia

  Compania WORLDWIDE VINEYARDS - INNESTO DELLA VITE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Butuci de vita de vie, grafting work, Consulting services in vineyard creation, Vine plants, și Butuci de vita de vie. Are sediul în Roma, Italia.

 3. CONFITURE&CO

  Franta

  Compania CONFITURE&CO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fruit chutneys. Are sediul în Le Havre, Franta.

 4. IPPOFAES AIANIS

  Grecia

  Compania IPPOFAES AIANIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Biologica - alimentatie, organic products, și Biologica - alimentatie. Are sediul în Kozanh, Grecia.

 5. SATIVA GROW SHOP

  Spania

  Compania SATIVA GROW SHOP, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. Are sediul în Torrox Costa, Spania.

 6. RUE THE RESEARCH AND PRACTICAL CENTER OF THE NAS OF BELARUS FOR ARABLE FARMING

  Belarus

  Compania RUE THE RESEARCH AND PRACTICAL CENTER OF THE NAS OF BELARUS FOR ARABLE FARMING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, și Cercetare stiintifica - institute si laboratoare. Are sediul în Zhodino, Belarus.

 7. OMEOPATA BAGNACAVALLO DR.SSA SARA LEONCINI

  Italia

  Compania OMEOPATA BAGNACAVALLO DR.SSA SARA LEONCINI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Medicina alternativa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura - servicii, Mediu inconjurator - servicii, Cresterea animalelor - servicii, Agricultura - servicii, Mediu inconjurator - servicii, Cresterea animalelor - servicii, și Air purification. Are sediul în Bagnacavallo, Italia.

 8. WORLDWIDE VINEYARDS

  Franta

  Compania WORLDWIDE VINEYARDS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile grafting work, grafts, wine-growing businesses, și Vine plants. Are sediul în Carnoules, Franta.

 1. COMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS

  Belgia

  Compania COMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Exploatari forestiere, Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale, Exploatari forestiere, Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale, woodworking, și raw timber. Are sediul în Eupen, Belgia.

 2. MAX-BRAND KFT.

  Ungaria

  Compania MAX-BRAND KFT., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru camioane si remorci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rulmenti cu bile, cu ace si cu role, Rulmenti cu bile, Agricultura - servicii, Rulmenti cu bile, cu ace si cu role, Rulmenti cu bile, și Agricultura - servicii. Are sediul în Erdőhorváti, Ungaria.

 3. BIOEXIGENCE

  Franta

  Compania BIOEXIGENCE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cercetare stiintifica - institute si laboratoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura - servicii, și Agricultura - servicii. Are sediul în Besancon, Franta.

 4. NH2MCONSULTING

  Algeria

  Compania NH2MCONSULTING, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. Are sediul în Bordj Bou Arréridj, Algeria.

 5. SAS FAIRFARM

  Franta

  Compania SAS FAIRFARM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. Are sediul în Saint Jacques De La Landes, Franta.

 6. ABOLSAMIA - NUGON, LDA

  Portugalia

  Compania ABOLSAMIA - NUGON, LDA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Presa speciala - editare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini agricole, Agricultura - servicii, Ziare si reviste, Advertising, press, Masini agricole, Agricultura - servicii, și Ziare si reviste. Are sediul în Loures, Portugalia.

 7. W.E.T. GMBH

  Germania

  Compania W.E.T. GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Analiza apelor si a solurilor, și Analiza apelor si a solurilor. Are sediul în Kasendorf, Germania.

 8. SARL D.L.S DEVELOPPEMENT

  Franta

  Compania SARL D.L.S DEVELOPPEMENT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile project management, technical assistance, și training. Are sediul în L Union, Franta.

 9. NANOBIOTIX

  Franta

  Compania NANOBIOTIX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cercetare stiintifica - institute si laboratoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura - servicii, Agricultura - servicii, și nanofiltration. Are sediul în Paris, Franta.

 10. MACHINES AGRICOLES JP VOSMAN

  Luxemburg

  Compania MACHINES AGRICOLES JP VOSMAN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini agricole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura - servicii, agricultural work, Agricultura - servicii, și farming machinery & tools. Are sediul în Marienthal, Luxemburg.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Agricultura - servicii - Import export

Număr de rezultate

4.784 Intreprinderile