• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • agentii imobiliare - comert si industrie

Rezultate pentru

Agentii imobiliare - comert si industrie - Import export

 1. HTS TENTIQ GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HTS TENTIQ GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agenti imobiliari pentru comert si industrie. Are sediul în Kefenrod, Germania.

 2. IMMOBILIENMAKLER FREITAG® IN NEUBIBERG FÜR MÜNCHEN, STARNBERG, AUGSBURG & BAYERN

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania IMMOBILIENMAKLER FREITAG® IN NEUBIBERG FÜR MÜNCHEN, STARNBERG, AUGSBURG & BAYERN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii imobiliare - comert si industrie. Are sediul în Neubiberg-München, Germania.

 3. KÉVIN BRAGA IMMOBILIER

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania KÉVIN BRAGA IMMOBILIER, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii imobiliare - comert si industrie. Are sediul în Les Villettes, Franta.

 4. C.M. AMMINISTRAZIONE STABILI

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania C.M. AMMINISTRAZIONE STABILI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii imobiliare - comert si industrie, și Agentii imobiliare - comert si industrie. Are sediul în Trieste, Italia.

 5. UDER SACHVERSTÄNDIGENBÜRO FÜR IMMOBILIENBEWERTUNG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania UDER SACHVERSTÄNDIGENBÜRO FÜR IMMOBILIENBEWERTUNG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii imobiliare - comert si industrie. Are sediul în Ellwangen, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. INTERTRUST CONSULTING

  Romania

  Welcome to Intertrust Consulting – Your Partner for Business in CEE Intertrust Consulting is a reputated business consulting company serving the needs of local and international customers in Romania, the Republic of Moldova and other CEE countries since 2001. Intertrust Consulting is closely associated with selected law firms, tax advisors and accounting firms as well as specialists from the IT, telecommunications, logistics and engineering sector for creating tailor-made solutions for its clients. Intertrust Consulting provides its clients professional and expert services in a wide range of services related to M &A, Real Estate, Investments and Management services, just to mention a few. Intertrust Consulting is now recognized as one of the well established consulting firms in the region. Intertrust Consulting has also developed services and products for the advertising industry and in the e-commerce sector.

  Toate produsele pentru "agentii imobiliare - comert si industrie"

 2. EUGENE ESTATE

  Romania

  Companie imobiliara de succes prezenta in Timisoara si Bucuresti. Fondata de Eugen Encutescu cu peste 20 de ani experienta in piata imobiliara din Timisoara si Bucuresti. Cateva din premiile nostre: Martie 2017 Gala Profesionistilor în Imobiliare - Agenția Anului Timis Februarie 2016 Gala Profesioniștilor în Imobiliare - Cea mai mare Agenție Timiș Mai 2015 Uniunea Agențiilor Imobiliare - Tranzacția Anului Aprilie 2014 Uniunea Agențiilor Imobiliare - Cea mai bună campanie de marketing Februarie 2012 Asociația Antrepenorilor din România - Premiul I Timiș - companii imobiliare. Dar cel mai important este să știi că te putem ajuta atunci când vei dori să tranzacționezi o proprietate imobiliară punând la dispoziția ta serviciile noastre care poziționează în centru nevoile tale. Suntem Eugene Estate, companie imobiliară recunoscută pe plan național, firmă cu capital privat integral românesc, prezentă pe piața imobiliară din anul 2000, cu birouri în Timișoara și București. Avem destulă experiență și știm că piața imobiliară este una în continuă schimbare. De-a lungul acestor ani am devenit experți în imobiliare.

 3. MATCHOFFICE

  Romania

  Business centers are a perfect office solution both for big and small companies that value flexibility and professional service. With MatchOffice you get easy, quick and free access to an array of business centers all over the World. We offer a wide selection of commercial property for rent, ranging in size and price. Our MatchOffice team has many years’ experience in the business centers industry, so you can always rely on us to find a solution which suits you best. As soon as one of our landlords has a vacant office space to let, it is offered on our site. We, therefore, guarantee that you will get daily updates on office spaces to rent in all cities of the World. If you are looking for a flexible alternative to conventional offices, renting a serviced office might be a good choice. No hassle over office fit-out and maintenance so you can fully focus on what is important — your business. Renting an office space in a business centre creates opportunities for networking and you can establish mutually beneficial business contacts with other entrepreneurs and companies.

 4. LOCUINTE NOI SIBIU

  Romania

  In utlimul timp tot mai multi cumparatori de pe piata imobiliara se adreseaza segmentului de locuinte noi si este vizibil ca acest segment castiga tot mai mult teren in fata locuintelor vechi. Din acest motiv ne dorim sa venim in intampinarea cererii tot mai mare de locuinte noi, imbogatind baza de date cu cele mai bune oferte ale dezvoltatorilor imobiliari din Sibiu. CARE SUNT AVANTAJELE SERVICIILOR NOASTRE? vei castiga timp datorita faptului ca noi iti vom prezenta o oferta bogata fara a mai fi nevoie sa pierdeti timp cautandu-le. garantam pretul real stabilit de dezvoltator. oferim consultanță gratuita în domeniul imobiliar. consultanta financiara gratuita in obtinerea creditului. ajutor pentru întocmirea dosarelor în vederea obținerii de credite imobiliare (ex: Prima Casă) si poate cel mai important...FARA COMISION din partea cumparatorului. Cu alte cuvinte, noi ne ocupam de tot, iar aceste servicii sunt gratuite pentru tine. Suna prea bine ca sa fie adevarat? Convinge-te ! ! !

 5. EVOLVE IMOBILIARE

  Romania

  Evolve Imobiliare oferă servicii specializate de consultanţă şi intermediere imobiliară, atât pentru cei ce doresc să închirieze, să vândă sau să achiziţioneze un bun imobil (apartament, casă, teren, spaţii comerciale, de birouri sau pentru producţie etc), cât şi pentru investitori, fie că vorbim despre dezvoltarea unui proiect imobiliar sau despre administrarea unui portofoliu de proprietăţi. Evolve Imobiliare - Achiziţii fericite, investiţii de success!

 1. OGLANIMOBILIARE

  Romania

  Agentia Oglan Imobiliare cu o vechime de 8 ani in domeniul imobiliar , este o firma canalizata pe tranzactii imobiliare (vanzare/cumparare/inchiriere) a proprietatilor imobile, aducand fata-n fata oferta cu cererea si oferind consultanta imobiliara pe parcursul tranzactiei. Rolul unei astfel de societati este acela de a ajuta oamenii sa-si gaseasca locuinta ideala sau de a-si vinde la un pret avantajos imobilul/terenul din proprietate.

 2. MADLIV AGENTIE IMOBILIARA

  Romania

  Agentia Imobiliara MADLIV intermediaza vanzari, cumparari si inchirieri de imobile. Agentia Imobiliara Madliv ofera servicii de : certificate energetice, cadastru, acte notariale, credite Prima Casa, Amenajari interioare si exterioare, proiectare si executie constructii civile industriale si agricole, asistenta tehnica in constructii;

 1. IMOBILIARE SPANIA "WTG SPAIN"

  Romania

  Compania "WESTERN TRADE GROUP" este una din corporațiile de frunte pe piața imobiliară din Europa, care vă poate ajuta nu doar să vă protejați dar și să creșteți capitalul. Apartamente, Vile, Bungalow, Townhouse, Duplex, Penthouse, Comercială

 2. ESCAPASOL

  Spania

  Compania ESCAPASOL, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii imobiliare - comert si industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile buying and selling apartments. Are sediul în Elche, Spania.

 3. GRAN CANAL IMMOBILIARE SRL

  Italia

  Compania GRAN CANAL IMMOBILIARE SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii imobiliare - comert si industrie, seasonal lettings, residential buildings, Agentii imobiliare - comert si industrie, și property purchase sale and rental. Are sediul în Belluno, Italia.

 4. ESTATE SHOP

  Maroc

  Compania ESTATE SHOP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii imobiliare - comert si industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile property purchase sale and rental, purchase and sale of farms and villas, apartment rental, și real estate service. Are sediul în Marrakech, Maroc.

 5. MODERN ESTATE GREECE

  Grecia

  Compania MODERN ESTATE GREECE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii imobiliare - comert si industrie. Are sediul în Ioannina, Grecia.

 6. BAUTRÄGER MYSLIK - NEUBAU IMMOBILIEN

  Austria

  Compania BAUTRÄGER MYSLIK - NEUBAU IMMOBILIEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agenti imobiliari pentru comert si industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile building construction, private building design, Building, și commercial land. Are sediul în Salzburg, Austria.

 7. AB-LUX RELOCATION SERVICES

  Luxemburg

  Compania AB-LUX RELOCATION SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asistenta pentru persoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asistenta administrativa, Experti imobiliari - comert si industrie, Agentii imobiliare - comert si industrie, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Asistenta administrativa, Experti imobiliari - comert si industrie, Agentii imobiliare - comert si industrie, și Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti. Are sediul în Luxembourg-Grund, Luxemburg.

 8. MONDOCASA

  Italia

  Compania MONDOCASA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii imobiliare - comert si industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile estate agency, buying and selling of real estate, și consultants in property sales and rentals. Are sediul în Formia, Italia.

 1. BRIK NIERUCHOMOŚCI S.C.

  Polonia

  Compania BRIK NIERUCHOMOŚCI S.C., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii imobiliare - comert si industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile individual lodgings, property sale and purchase, și real estate agency. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 2. FINCAS RÚSTICAS ANDALUCÍA

  Spania

  Compania FINCAS RÚSTICAS ANDALUCÍA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii imobiliare - comert si industrie. Are sediul în Vélez-Málaga, Spania.

 3. QUARTIER TEGERNSEE - EIGENTUMSWOHNUNGEN & APPARTEMENTS

  Germania

  Compania QUARTIER TEGERNSEE - EIGENTUMSWOHNUNGEN & APPARTEMENTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agenti imobiliari pentru comert si industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile estate agency, real state consultant, și apartment rentals. Are sediul în Tegernsee, Germania.

 4. O'VILLE VASTGOED - IMMOBILIER - REAL ESTATE

  Belgia

  Compania O'VILLE VASTGOED - IMMOBILIER - REAL ESTATE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii imobiliare - comert si industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile property brokerage. Are sediul în Kortenberg-Brussels, Belgia.

 5. SECOND RESIDENCE

  Luxemburg

  Compania SECOND RESIDENCE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii imobiliare - comert si industrie. Are sediul în Steinfort, Luxemburg.

 6. INMOBILIARIA LARROSA INTERNATIONAL

  Spania

  Compania INMOBILIARIA LARROSA INTERNATIONAL, care își desfășoară activitatea în domeniul Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii imobiliare - comert si industrie, real estate agency, și Agentii imobiliare - comert si industrie. Are sediul în Guardamar Del Segura-Alicante, Spania.

 7. CONTENT REALITY S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania CONTENT REALITY S.R.O., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii imobiliare - comert si industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile warehouse rental. Are sediul în Praha 10, Republica Ceha.

 8. IMMOBILIARE MAESTRALE DI LUCIO SABATINI

  Italia

  Compania IMMOBILIARE MAESTRALE DI LUCIO SABATINI, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii imobiliare - comert si industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile real estate agency, holiday houses, villas, și real estate service. Are sediul în Follonica, Italia.

 9. REALTIESINVEST

  Germania

  Compania REALTIESINVEST, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii imobiliare - comert si industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile property sale and purchase. Are sediul în Mettmann-Metzkausen, Germania.

 10. AGENZIA STUDIOG. IMMOBILIARE

  Italia

  Compania AGENZIA STUDIOG. IMMOBILIARE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii imobiliare - comert si industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Trading advice, property consultancy, și properties purchased. Are sediul în Sesto Fiorentino, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Agentii imobiliare - comert si industrie - Import export

Număr de rezultate

9.105 Intreprinderile