TÉCNICAS DE ELABORACIÓN DE SALSAS

Spania

Factory icon Fabricant/ producator

TÉCNICAS DE ELABORACIÓN DE SALSAS
Web icon

Privire de ansamblu catalog produse

Español Vezi cele 10 de produse

Compania TÉCNICAS DE ELABORACIÓN DE SALSAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sosuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sauces and seasonings, și Vinaigrette. Are sediul în Reus ( Tarragona ), Spania.

Alte societăți din același domeniu de activitate:

Ultimele actualitati ale intreprinderii

MayoVegana Bio d'Atenea NUEVA RECETA

MayoVegana Bio d'Atenea NUEVA RECETA

Lansare de produs ・ 11 nov. 2021

MayoVegana Bio d'Atenea es la alternativa vegana a la mayonesa tradicional. Una deliciosa salsa: ·VEGANA · BIO · GLUTEN FREE Con un ligero sabor a mostaza y con el toque especial de la Sal Negra del Himalaya. Perfecta para acompañar cualquier tipo de plato como ensaladas, pasta, verdura y la típica ensaladilla rusa.

Documente

Domain icon Fabricant/ producator

TÉCNICAS DE ELABORACIÓN DE SALSAS

C/ Víctor Català, 19

Polígono industrial agro reus

43206 Reus ( Tarragona ) - Spania

Contact

Informații companie

Organizare

  • Activitate principala
    Fabricant/ producator

Activități ale TÉCNICAS DE ELABORACIÓN DE SALSAS

  • Sosuri
  • sauces and seasonings
  • Vinaigrette
Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

  • Numai furnizori relevanți
  • Respectarea confidențialității datelor
  • 100% gratuit