SMILYYY - Fabricant de produits et fournitures dentaires

Franta

Warehouse icon Vanzator en-gros

Verified by Europages badge
SMILYYY
Web icon
Contact

Smilyyy Dental is a major distributor and manufacturer of dental products.We have become manufacturers and work closely with worldwide partners to offer the best products and value for money. We offer a full range of CAD/CAM products, acrylic dentures and waxes. All our products have been certified to EC and European quality standards.

Privire de ansamblu catalog produse

Franta

Verified by Europages badge

HT alb este un zirconiu dentar cu rezistență la încovoiere foarte mare (1100 MPa) și transparență medie (42%). Această constituție include o indicație optimă pentru producția de restaurare monolitică și anatomică redusă pentru dinți și poduri unice. Calitatea materialului moale al discului are un efect pozitiv asupra duratei de viață a cuțitului și asigură o separare și post-tratament ușoare. Datorită acestor caracteristici, HT White aduce beneficii economice utilizatorilor de laborator.

Franta

Verified by Europages badge

Tehnicile de fabricare a discurilor noastre vă asigură că lucrați cu transparență ridicată și cu un zirconiu frumos. ST Color este un zirconiu dentar cu transparență mare (43%) și rezistență la încovoiere mare (1100 MPa). Încorporează caracteristici de blocare bune, valori de luciu ridicat și transparență optimizată pentru a aduce o estetică remarcabilă atât restaurărilor anterioare, cât și celor posterioare. Caracteristicile mecanice bune permit o gamă largă de indicații.

Franta

Verified by Europages badge

Procesele de fabricație ale discurilor noastre vă garantează munca de precizie și un aspect natural al dinților. Smilyyyy garantează o muncă precisă și un efect dintelui natural. Discul este fabricat din zirconiu dentar. Acesta vă va permite să facă întăriri sau coroane posterioare în poduri datorită rezistenței sale de 1100 MPa. Gama de discuri ST White este neutră. Produsul vă va asigura controlul complet al personalizării tentă. Cele 16 de nuanțe VITA pot fi obținute cu lichid Smilyyyy înainte de sinterizare. Cu lichidul nostru Smilyyyy este posibil să se acopere întreaga gamă de nuanțe vita. Colorantul este fixat definitiv în timpul gătirii sinterizării. Grosimea discului nostru este cuprinsă între 10 mm și 25 mm.

Franta

Verified by Europages badge

Aspect estetic și natural: 3D multistrat este un zirconiu dentar multi-stratificat, cu o culoare naturală, un gradient translucid este un strat de înaltă rezistență la încovoiere (coloana cervicală 1100 MPa, incisiv 600 MPa). Aceste caracteristici permit producerea de restaurări integrale extrem de armonioase pentru dinți individuali și poduri în regiunile anterioare și posterioare. Gradientul translucid este ajustat special, asigură o bună acoperire a zonei cervicale și crește transparența zonei incisale. Acest gradient de culoare garantează, de asemenea, producția eficientă a formei naturale. Grosimea discului nostru este cuprinsă între 16 mm și 20 mm.

English Vezi cele 11 de produse Deutsch Vezi cele 11 de produse عربي Vezi cele 11 de produse Español Vezi cele 11 de produse Français Vezi cele 11 de produse Italiano Vezi cele 11 de produse Nederlands Vezi cele 11 de produse Polski Vezi cele 11 de produse Português Vezi cele 11 de produse Pусский Vezi cele 11 de produse Svenska Vezi cele 11 de produse Türkçe Vezi cele 11 de produse 繁體 Vezi cele 11 de produse

Documente

Informații companie

Cifre-cheie

 • Efectiv
  1 – 10

Organizare

 • Activitate principala
  Vanzator en-gros

Cuvinte-cheie asociate cu aceasta intreprindere

 • Stomatologie - furnituri
 • dental products
 • denture wholesaler
 • acrylic teeth
 • zirconia blocks
 • acrylic prosthetics
 • dental supplies
 • dental zirconia
 • thermoform trays
 • denture laboratory supplies