IT4IP S.A. - DEVELOPER, MANUFACTURER AND SUPPLIER OF TRACK-ETCHED FILTERS

Belgia

Factory icon Fabricant/ producator

IT4IP S.A.
Web icon

Belgia

Pentru filtrele cu membrană din policarbonat (PC) colorate Pentru filtrele cu membrană din poliester (PET) colorate Opțiuni pentru culoare gri și tratament PVP (hidrofil) Potrivite pentru sterilizare (raze gamma) Suprafața netedă, plană, cu absorbție nespecifică scăzută asigură captarea tuturor microorganismelor într-un singur plan (nu sunt captate microorganisme în filtrul de masă)

Belgia

Tratate cu ajutorul unui tratament de suprafață brevetat pentru a promova creșterea și diferențierea pentru o mare varietate de linii celulare, precum și o aderență celulară excepțională. Disponibile într-un mod extrem de transparent, cu o suprafață netedă asemănătoare sticlei, acestea sunt ideale ca suport pentru cultura celulară și pentru vizualizarea celulelor vii prin lumină. - Fabricate integral în cadrul companiei din folie de policarbonat de înaltă calitate. - Fabricate (ISO5) și transformate (ISO7) în mediu de cameră curată. - Etichetare convenabilă și precisă cu număr de lot care asigură trasabilitatea completă a produsului. - Dimensiune consistentă a porilor pentru separarea precisă a probelor în funcție de dimensiune. - Suprafață plană și netedă pentru o analiză ușoară a probelor. - Extractabilitate scăzută, legare scăzută a proteinelor, adsorbție și absorbție neglijabilă. - Biocompatibilitate, rezistență chimică și stabilitate termică excelente. - Furnizat cu un certificat de calitate. - Certificare ISO 9001.

Belgia

Transformate din membrane albe cu urme de ștanțare cu ajutorul unui proces de vopsire inovator și brevetat, acestea sunt caracterizate de un nivel scăzut de autofluorescență. Reducând interferența cu markerii fluorescenți utilizați în citologie, acestea sunt puternice pentru o observare directă și o detectare și cuantificare reproductibilă a celulelor animale sau a microorganismelor. - Fabricate integral în cadrul companiei din material polimeric de înaltă calitate (film). - Fabricate (ISO5) și transformate (ISO7) în mediu de cameră curată. - Etichetare convenabilă și precisă cu număr de lot care asigură o trasabilitate completă a produsului. - Dimensiune consistentă a porilor pentru separarea precisă a probelor în funcție de dimensiune. - Suprafață plană și netedă pentru o analiză ușoară a probelor. - Extractabilitate scăzută, legare scăzută a proteinelor, adsorbție și absorbție neglijabilă. - Biocompatibilitate, rezistență chimică și stabilitate termică excelente. - Furnizat cu un certificat de calitate. - Certificare ISO 9001.

Belgia

Disponibile în întreaga gamă de dimensiuni ale porilor, filtre cu membrană albă și translucidă, având aplicații largi și variate, inclusiv monitorizarea aerului, analiza apei, captarea microorganismelor și filtrarea sângelui; disponibile, de asemenea, în versiunea hidrofilă (tratată cu PVP) sau hidrofobă (fără PVP). - Fabricate integral în cadrul companiei din material polimeric de înaltă calitate (film). - Fabricat (ISO5) și transformat (ISO7) în mediu de cameră curată. - Etichetare convenabilă și precisă cu număr de lot care asigură trasabilitatea completă a produsului. - Dimensiune consistentă a porilor pentru separarea precisă a probelor în funcție de dimensiune. - Suprafață plană și netedă pentru o analiză ușoară a probelor. - Extractabilitate scăzută, legare scăzută a proteinelor, adsorbție și absorbție neglijabilă. - Biocompatibilitate, rezistență chimică și stabilitate termică excelente. - Furnizat cu un certificat de calitate. - Certificare ISO 9001.

Belgia

Membrane filtrante din policarbonat (PC), poliester (PET) și poliimidă (PI) Pe baza rezultatelor testelor de fezabilitate și după o eventuală optimizare a procesului de gravură a pistelor, vă vom furniza mostre de testare adecvate: Pentru a verifica eficiența membranei în aplicațiile dvs; Pentru a optimiza progresiv specificațiile membranei. După validarea finală a specificațiilor pentru produsul dumneavoastră brevetat, se va realiza o producție pe scară largă în camerele noastre sterile pentru a furniza produse controlate de înaltă calitate, însoțite de un certificat de conformitate.

Belgia

Membrane transparente cu porozitate redusă pentru vizualizarea celulelor vii prin microscopie optică Membrane translucide cu porozitate ridicată și densitate mare a porilor pentru studii de transport. Proprietăți de suprafață Tratament de suprafață exclusiv pentru cultura de țesuturi (TC) Opțiune cu pori paraleli sau încrucișați Potrivit pentru sterilizare (raze gamma) Rezistență chimică bună (tabele), biocompatibilitate și legare scăzută a proteinelor Temperatura maximă de funcționare: 140°C (284°F) pentru membranele PC și PET

Belgia

Filtre ipPORE™ | Filtre ipBLACK™ Filtre | Filtre ipCELLCULTURE™ Filtre | Filtre PERSONALIZATE FILTRE MEMBRANE IPPORE™ cu traseu fixat pe urme policarbonat (PC) și poliester (PET) Potrivite pentru sterilizare (autoclavă, EtO și radiații gamma) rezistență chimică bună (tabele), biocompatibilitate și legare redusă la proteine Temperatura maximă de funcționare: 140°C (284°F) pentru membranele din PC și PET

Domain icon Fabricant/ producator

IT4IP S.A.

avenue Jean-Etienne Lenoir, 1

1348 Louvain-La-Neuve - Belgia

Nr. de TVA
Contact