Cremă cu textură moale care ,datorită conținutului foarte mare de ser pur de melc și unt de shea,este potrivită pentru masajul corpului, hidratând epiderma.Pielea devine moale ,catifelată și mătăsoasă. Crema are efect de peliculă,are proprietăți antibacteriene,cicatrizante și regenerante.Este deosebit de eficientă în combaterea liniilor de expresie.Crema se folosește pentru prevenirea apariției premature a semnelor de îmbătrânire a pielii care constau în pierderea elasticității,uscăciune,decolorare și vergeturi. Se recomandă utilizarea zilnică atât după baie/duș ,cât și după expunerea prelungită la soare.
Turcia
Produse de frumusețe, cosmetice și produse farmaceutice ambalaje cu cutii din hârtie Pot fi personalizate în funcție de designul și marca dvs.
Solicitați o ofertăFranta
REGLEMENTĂRILE PRIVIND PRODUSELE COSMETICE : PÔLE COSMÉTIQUE SE OCUPĂ DE FORMALITĂȚI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ Crearea unei mărci de produse cosmetice și importul de produse cosmetice din afara UE sunt supuse unui set de legi stricte și complexe. În mod similar, certificarea ecologică trebuie să respecte o cartă precisă Pôle Cosmétique vă oferă o serie de soluții în cazul în care nu aveți cunoștințele necesare privind reglementările sau calificările cerute de lege pentru a desfășura o astfel de activitate: Pôle Cosmétique vă oferă formare, asistență și consiliere, Pôle Cosmétique poate, de asemenea, să se ocupe pentru dumneavoastră de toate procedurile de reglementare, în timp ce produceți sub propria marcă, Pôle Cosmétique oferă, de asemenea, un serviciu permanent de supraveghere reglementară. Pôle Cosmétique se ocupă de : Evaluarea siguranței produselor pentru sănătatea umană, Menținerea dosarului de informații despre produs, crearea etichetării în conformitate cu
Solicitați o ofertăLituania
Untul de cacao este rezultatul presării lichiorului (sau a masei) de cacao sub o presiune foarte mare. După ce untul de cacao este colectat în stare lichidă, acesta este ambalat în cutii de carton de 25 kg și răcit pentru a fi transportat către clienții noștri. Untul de cacao rămâne solid la o temperatură de 270C, dar începe să se topească la 27,70C și se topește complet la 350C. Când lichiorul de cacao este presat, untul de cacao iese primul în stare naturală, păstrând toată aroma de cacao. Un proces ulterior este efectuat pentru a obține untul de cacao deodorizat, astfel încât să poată fi utilizat în fabricarea ciocolatei fără a afecta mirosul și aroma ciocolatei. Untul de cacao este utilizat la fabricarea ciocolatei, fie ca atare, fie în amestec cu lichior de cacao. Pe lângă utilizarea alimentară, untul de cacao este utilizat în produsele farmaceutice și cosmetice datorită proprietăților sale antioxidante și naturii sale lubrifiante.
Solicitați o ofertăCreați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.