C&C COSMETIC COMMERCE

Romania

C&C COSMETIC COMMERCE
Web icon
Contact

Noi vindem exclusiv online produse cosmetice( ser de față, cremă pentru față și corp, cremă mâini, ser aftershave, cremă pentru picioare, spumă de spălat barba , cremă exfoliantă , cremă pentru masaj corp și cremă pe bază de argilă verde).Toate cremele sunt fabricate în Italia de către Lumacheria Italiana SRL, Cherasco și importate din Italia.Avem exclusivitate în România. Serul de melc ce stă la baza producerii cosmeticelor este extras pe cale naturală, din melci crescuți in exterior.Metoda de extragere a serului este noninvazivă. Serul de față și cremele din ser de melc au textură ușoară, ajută la prevenirea apariției semnelor de îmbătrânire a pielii.Produsele sunt indicate în special după intervenții chirurgicale, ajutând la cicatrizarea și regenerarea mai rapidă a țesuturilor. Toate produsele noastre au proprietăți antibacteriene , cicatrizante și regenerante .

Privire de ansamblu catalog produse

Romania

Ser cu textură ușoară , indicat pentru aplicarea pe față,gât și decolteu.Previne semnele îmbătrânirii pielii care constau în apariția ridurilor,pierderea elasticității,uscăciune și decolorare. Serul este indicat in special după intervenții chirurgicale pentru că ajută la cicatrizarea și regenerarea mai rapidă a țesuturilor. Antibacterian,cicatrizant,regenerant ,în special este eficient în combaterea liniilor de expresie. * Serum with a light texture, indicated for application on the face, neck and décolleté. It prevents the signs of skin aging consisting of the appearance of wrinkles, loss of elasticity, dryness and discoloration. The serum is especially indicated after surgical interventions because it helps to heal and regenerate the tissues more quickly. Antibacterial, healing, regenerating, especially effective in combating expression lines.

Romania

Cremă cu textură ușoară potrivită pentru față,gât și decolteu.Previne semnele îmbătrânirii pielii care constau în apariția ridurilor,pierderea elasticității pielii,uscăciune și decolorare.Crema este indicată și pentru pielea mai delicată,cu imperfecțiuni ale pielii. Se aplică dimineața și seara.Curățați în prealabil pielea,apoi aplicați crema intrun strat subțire, cu mișcări delicate. Pielea dumneavostră va deveni proaspătă și luminoasă. Crema este recomandată atât pentru femei ,cât și pentru bărbați. * Cream with a light texture suitable for the face, neck and décolleté. Prevents the signs of skin aging consisting of wrinkles, loss of skin elasticity, dryness and discoloration. The cream is also indicated for more delicate skin with skin imperfections. It is applied in the morning and in the evening. Clean the skin beforehand, then apply the cream in a thin layer, with delicate movements. Your skin will become fresh and bright. The cream is recommended for both women and men.

Romania

Ser cu textură ușoarăpotrivit pentru față,gât și decolteu.Previne semnele îmbătrânirii pielii care constau în apariția ridurilor,pierderea elasticității,uscăciune și decolorare. Serul este indicat in special pentru folosirea după intervenții chirurgicale pentru că ajută la cicatrizarea și regenerarea mai rapidă țesuturilor. Antibacterian,cicatrizant,regenerant ,în special este eficient în combaterea ridurilor de expresie.

Romania

Emulsie fluidă care,cu o singură acțiune,îmbină funcțiile de lapte demachiant și tonic,utile pentru curățarea zilnică a pielii.Elimină toate urmele de machiaj,lăsând pielea curată și moale. Nu necesită clătire. Emulsia previne semnele îmbătrânirii pielii care constau în apariția ridurilor,pierderea elasticității,uscăciune și decolorare.Este deosebit de eficientă în reducerea ridurilor de expresie.Are efect de peliculă,calmează,repară și regenerează piele.

Ultimele actualitati ale intreprinderii

Avatar

Discount la cantitati de minim 5 per produs

Lansare de produs ・ 21 iul. 2022 cititi mai mult Open In New icon

Preturile afisate pe site-ul nostru https://www.lummia-cosmetics.ro/ sunt per bucata.La comenzi mai mari de 5 produse de acelasi fel ,avem un discount.Solicitati lista de preturi cu discount la email: lummia.cosmetics@yahoo.com.La comenzi mai mari de 350 lei,transportul este gratuit. * The prices displayed on our website https://www.lummia-cosmetics.ro/ are per piece. For orders of more than 5 products of the same kind, we have a discount. Request the discount price list by email: lummia.cosmetics @yahoo.com. For orders over 350 lei, shipping is free.

Documente

Informații companie

Cifre-cheie

 • Efectiv
  1 – 10

Informații comerciale

Zone comerciale

 • Regional
 • National
 • Check Circle Outline icon European
 • International

Modalitati de plata

 • Card de credit - Lichid - Cec
 • Bilet cu ordin

Banci

 • BRD Suceava,Romania

Zone de livrare

Conditii de livrare (incotermeni)

Responsabilitate
 • Cumpărător
 • Partajat
 • Vânzător

Cuvinte-cheie asociate cu aceasta intreprindere

 • Produse cosmetice
 • ser de melc
 • import Italia
 • discount la cantitati mari
 • unici distribuitori in Romania
Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.